Vulcaneria- złośliwa strona?
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
zablokowali na routerze vulcaneria.pl
może nie zablokowali: http://vulcaneria.pl , bez www.
to częsty błąd.....administratorów
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
- Zombie
Qrna i tak co noc pracujesz??
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
Pitu pitu...Mars pisze:Zarzekają się, że to Wiedeń.
Są wyjątki i to IT decyduje co pozwala blokować a co nie ... Też mam green-listy, black-listy itp. ciągnące info z różnych serwerów spamowych i innych, ale zawsze to ja ostatecznie decyduję co ma być blokowane a co nie.
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...
- Mars
- Miejscowość: Świecie k/ Bydg.
- Motocykl: VN 900 classic 2008r.
- VROC: 34646
No cóż- produkuję papier do produkcji tektury i zakład jest w tzw. ruchu ciągłym, czyli weekendy, święta, to dla mnie normalny dzień pracy wg harmonogramu dla trzech zmian ( 6-14; 14-22 i 22-6 ) oraz czterech brygad. Pracuję każdą zmianę po dwa dni, a przez weekend trzy, czyli w tamten poniedziałek i wtorek miałem na rano, w środę i czwartek na popołudniu, a przez weekend mam nocki. Teraz będę miał dwa dni wolne i znów dwa dni na rano, 3 popołudniówki i dwie nocki itd. W miesiącu mam jeden weekend wolny. Trochę masakra, ale przynajmniej dobre pieniądze zarabiam, szczególnie jako maszynista. Jak nie ma zrywów, to systemy komputerowe pilnują procesu technologicznego i mamy trochę czasu na internet. A teraz zablokowali mi tę stronę. Tragedii nie ma, bo mam w domu dobry net, ale czasami chętnie czytam o sprawach forumowych, a może kiedyś i klubowych.Zombie pisze:Qrna i tak co noc pracujesz??
Kiedyś pracowałem na kartonażowni ( tam robiliśmy pudła tekturowe ) i tam był system tygodniowy, tzn. od poniedziałku do piątku na nocki, potem od pn. do pt. na popołudnie i następnie od pn. do soboty na rano. Niedziele i święta zawsze były wolne.
ZHDK A Rh "-"
HDK ZDZN
HDK ZDZN
- Mars
Niestety, jednak inteligentne bestie z tych naszych informatyków. Wszystko zablokowali, tzn. mogę zobaczyć stronę główną Vulcanerii, ale na forum już wejść nie mogę . Przeca my tu tylko o naszych "maszynach" gadamy. I tych z dwoma kółkami i tych z dwoma cycuszkami . Gdzie tu jakieś zagrożenie dla firmy?Zombie pisze:zablokowali na routerze vulcaneria.pl
ZHDK A Rh "-"
HDK ZDZN
HDK ZDZN
- Mars
Bartazzz- ja cię proszę- czytaj całe wątki, a nie tylko pierwszy post... Przeca napisałem, że nici z tymi "proxami".bartazzz pisze:można spróbować łączyć się przez proxy. Mój kolega postawił kiedyś takie na swoim serwerze i łączył się szyfrowanym połączeniem i żadne blokady go nie obchodziły
Pewnie dwie osoby na 1100 osób wchodzi na tę stronę w mojej firmie, a i tak ją zablokowali - gdzie tu sens, gdzie logika .
Powtarzam jeszcze raz- firma/ system bezpieczeństwa uznała tę stronę, jako "złośliwą". Skąd ten wniosek???
ZHDK A Rh "-"
HDK ZDZN
HDK ZDZN
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
bo skrypt forum jest darmowy .....Mars pisze: Powtarzam jeszcze raz- firma/ system bezpieczeństwa uznała tę stronę, jako "złośliwą". Skąd ten wniosek???
jakbyśmy za niego zapłacili, to nikt by się nie odważył takich wniosków wystosować, bo by się wiązało ze sprawami sądowymi.
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Taki korporacyjny bałach, coś napisali i już. Nie ma dyskusji.Mars pisze:Powtarzam jeszcze raz- firma/ system bezpieczeństwa uznała tę stronę, jako "złośliwą". Skąd ten wniosek???
Fora mają to do siebie, że się na nie wchodzi mniej lub więcej systematycznie. Może do tego "życzliwy" klepnął gdzie nie trzeba, że jesteś VN zakręcony i po sprawie. W końcu ten HR od czegoś jest.
Życie wewnętrzne korporacji is brutal and full of zasadzkas.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 700, VN 1600 Nomad
- VROC: 34888
Wypuści, wypuści....Ramms pisze:Vulcaneria- złośliwa strona? oczywiście jak mnie złapała za twarz to trzyma do dzisiaj i puścić nie zamierza, liczę na wiosnę, że mnie wypuści na szosę...
I złapie .... znów..
wieczorem, gdyś już szczęśliwy jazdą, znów będziesz klepał w klawisze...
Teraz już wiem, czym wolność jest...
Zawsze patrz na jasną stronę życia...
Zawsze patrz na jasną stronę życia...
- Zombie
Ja dzisiaj po raz pierwszy zobaczyłem coś takiego: