Życzenia Urodzinowe
- Remo
- Miejscowość: Kujawy/Mazowsze
- Motocykl: VN 1700 Classic Tourer
- VROC: 22969
100 lat
"Nie ma takiego okrucieństwa ani niesprawiedliwości jakich nie dopuściłby się rząd z chwilą gdy zabraknie mu pieniędzy". Alexis de Tocqueville
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland.
www.wypozycz-auto.com.pl
www.detektywi-prawnicy.pl
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland.
www.wypozycz-auto.com.pl
www.detektywi-prawnicy.pl
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Długi Lechu 100 Lat, dla pozostałych również Najlepsze Życzenia.
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Zdrowia Panowie.
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Lechu - Ty co 10 muzę trzymasz w garści, nasz reżysere, montażysto, scenarzysto, kamerzysto, wieszczu, ... Niech najbliższy rok będzie pełen kolejnych wyjazdów, których obraz oczywiście zachowasz dla potomnych. Niech Twój rumak Cię nie zawiedzie a szlachetne zdrowie i stan portfela pozwala na długie, szczęśliwe wycieczki.
Wnioskuję ze słów Dychy, że podupadłeś na zdrowiu, więc życzę Ci aby stan ten jak najszybciej się zmienił.
Przez ramię zagląda mi małżonka i zmusza mnie abym również od niej złożył Ci życzenia, co niniejszym czynię.
Twoje
Wnioskuję ze słów Dychy, że podupadłeś na zdrowiu, więc życzę Ci aby stan ten jak najszybciej się zmienił.
Przez ramię zagląda mi małżonka i zmusza mnie abym również od niej złożył Ci życzenia, co niniejszym czynię.
Twoje
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- Barney
- Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki
- Motocykl: VN 800E Drifter, VN 1700 Nomad
- VROC: 35325
Najlepszego wszystkim dzisiejszym solenizantom
VROC #35325
"Jeśli pijąc alkohol - jestem alkoholikiem
to czy pijąc Fantę - będę fantastyczny ...? "
"Jeśli pijąc alkohol - jestem alkoholikiem
to czy pijąc Fantę - będę fantastyczny ...? "
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
wszystkiego najlepszego
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.