vn1500 - mina na sprzedaż

Wszelkie tematy dotyczące naszych motocykli.
Awatar użytkownika
Badger
Miejscowość: Warszawa
Motocykl: Blue Lady + Osiołek
VROC: 29218

vn1500 - mina na sprzedaż

Post autor: Badger » śr lut 20, 2013

http://moto.allegro.pl/kawasaki-vn-1500 ... tabsAnchor

wygląda na minę.

Znajomy był oglądać i taki napisał komentarz:

Veni, vidi i nie polecam. Motong po przejściach i w dodatku po niepoprawnym traktowaniu. Wiele znaków po marnym poprawianiu wyglądu. Lagi porysowane w "choinkę" po wsuwaniu półki, pokrywa przekładni (przy piaście) porysowana dość głęboko w kilku miejscach. Ogranicznik mocno odciśnięty po prawej stronie. Gleba na pewno była i według mnie na lewą stronę. W 100 procentach nie mogę powiedzieć czy coś ramie dolega ale były pęknięcia farby przy spawach w newralgicznych miejscach. Pali na dotyk i nie ma wolnych po rozgrzaniu. Czarna chmurka ewidentnie z powodu za bogatej mieszanki. Przebieg około 25 tysięcy mil.
Czy jest to mina...może nie ale do naprawy i obdarzenia sporą troską ale na pewno nie za te pieniądze.
pie.....lę, nie myję

Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga

Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.

Awatar użytkownika
Robson
Miejscowość: Tychy
Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
VROC: 34475

Post autor: Robson » śr lut 20, 2013

Użytkownik ma również 100% pozytywnych komentarzy, gdzie 99% to od Sprzedających, więc wiarygodność nie jest dość wysoka.
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.

bartazzz
Miejscowość: KOSZALIN
Motocykl: moto vacante...
VROC: 0

Post autor: bartazzz » czw lut 21, 2013

za kilka ładnych kapci mniej to oferta byłaby do przemyślenia, ale za ta kasę można poszukać sprawnego motoru

Awatar użytkownika
Korzik
Miejscowość: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: vn1500

Post autor: Korzik » wt lut 26, 2013

Robson pisze:Użytkownik ma również 100% pozytywnych komentarzy, gdzie 99% to od Sprzedających, więc wiarygodność nie jest dość wysoka.

Przecież to nie jego konto;)

Motocykl jest faceta a konto jest kobiety która na allegro pewnie głównie kupuje ciuszki a moto wystawiła jako aukcja grzecznościowa dla kolegi :D

Ostatnio był super idealny a na dzień dzisiejszy już nie ma wolnych obrotów :D

Szkoda że leży śnieg bo mam niedaleko do tego ideału i chętnie bym podjechał :D

Awatar użytkownika
Pawelek450
Miejscowość: Suwałki
Motocykl: VN 15 SE

Post autor: Pawelek450 » pn cze 17, 2013

ja jeździłem ostatnio do Garwolina - też mina, silnik robiony - niedawno - nawet uszczelka wystaje pod cylindrami, widać pociekł kiedyś ostro olej i cały był w zaciekach. Silnik wymyty ale zacieki widać na silniku(przebijają). Moto oczywiście tatusia, ale zarejestrowany na kolegę. Mina - nie warto jechać i szkoda kilometrów. Nie wchodzi na obroty, amory z przodu nie trzymaja, przy przyspieszaniu całym trzęsie. Mina !!!! Czerwony vn15 Garwolin - mina

ODPOWIEDZ