Szok w samo południe
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Szok w samo południe
Otóż dzisiaj przejeżdżałem obok jedynej we wsi K-J stacji benzynowej marki Orlen zresztą.
W samo południe.
Ale nie mogę wjechać, bo wjazd zmotany biało czerwoną taśmą.
Pytam speca "napad?"
Nie: REMANENT.
Odbiło mi się nieprzyjemnie komuną i pojechałem dalej.
W samo południe.
Ale nie mogę wjechać, bo wjazd zmotany biało czerwoną taśmą.
Pytam speca "napad?"
Nie: REMANENT.
Odbiło mi się nieprzyjemnie komuną i pojechałem dalej.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 700, VN 1600 Nomad
- VROC: 34888
Zamykać w biały dzień to chore, bo odpływają Klienci. Prawdopodobnie zamykają stację w K-J. Remont zwany znienacka rewitalizacją..
Wszystkie stacje o północy zamykają blaszak i robią zmianę zmian, czyli remanent kasy. Kiedyś dojechałem na oparach i spędziłem upojną godzinę w oczekiwaniu na dystrybutor. Myślałem, że śnię. Może czekając śniłem
Wszystkie stacje o północy zamykają blaszak i robią zmianę zmian, czyli remanent kasy. Kiedyś dojechałem na oparach i spędziłem upojną godzinę w oczekiwaniu na dystrybutor. Myślałem, że śnię. Może czekając śniłem
Teraz już wiem, czym wolność jest...
Zawsze patrz na jasną stronę życia...
Zawsze patrz na jasną stronę życia...
A ja parę lat temu na imprezie u mnie wyskoczyłem na Orlena po tą ostatnią brakującą flaszkę, mam tak w prostej linii z 50 m. Jakoś koledzy nie mogli wyjść z podziwu, że mi to prawie godzinę zajęło - też było po północy
Ale poznałem paru "kolegów", nie wiem, chyba uciekli z oddziału gastrycznego w pobliskim szpitalu, w każdym bądź razie ich spodnie wyglądały jakby się wszyscy zes...ali. A może ten krok na wysokości kolan to taka moda a ja wapniak jestem
Druga, ciekawa sytuacja to wracając z południa Polski o 3-ej w nocy w Kielcach chciałem naiwny kartą zapłacić za zatankowane paliwo - pech bo akurat Bank coś mieszał i znów godzinkę gazety przeglądałem na Orlenie - dobrze, że mi płacić za nie nie kazali
Ale poznałem paru "kolegów", nie wiem, chyba uciekli z oddziału gastrycznego w pobliskim szpitalu, w każdym bądź razie ich spodnie wyglądały jakby się wszyscy zes...ali. A może ten krok na wysokości kolan to taka moda a ja wapniak jestem
Druga, ciekawa sytuacja to wracając z południa Polski o 3-ej w nocy w Kielcach chciałem naiwny kartą zapłacić za zatankowane paliwo - pech bo akurat Bank coś mieszał i znów godzinkę gazety przeglądałem na Orlenie - dobrze, że mi płacić za nie nie kazali
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Nomad 1600, VN 2000 LT
- VROC: 32428
Andrew pisze:Sławek pisze:A u mojej ciotki była kiedyś stacja CPN czynna do 16:00.
Nigdy tam nie udało mi się zatankować, ale stacja była.
A pamiętasz Sławek we Francji. Większość stacji do 20 00 . i jeszcze "No toailette".
Pamiętam.
Pamiętam również Włochy i bieganie z karteczkami, pod tym względem to daleko Im do nas.
Włączam silnik, daję kopa
Za mną tylko kurz
Za mną tylko kurz