Witam, witam
- Pingvin
- Miejscowość: Wielkopolska
- Motocykl: jeszcze brak :)
- VROC: 0
Witam, witam
Jak w temacie - wszystkich użytkowników forum. Mam na imie Tomek, lat za chwilę 25, obecnie zamieszkały w Wielkopolsce. Od czasu zrobienia kategorii B (7 lat temu) w jakimśtam ciemnym kąciku mojego rozumku kiełkowała myśl o uzupełneniu wpisu na różowym kartoniku też w rubryczce A. Z roku na rok odkładana w końcu w tym doczeka się realizacji, a że osobą jestem raczej niecierpliwą, to i czegoś na czym niemałe swoje 4 litery posadzę po odbiorze dokumenciku czas szukać.
Powolutku przekopuję się przez forum w poszukiwaniu wskazówek, bo o tym, że VN jako pierwszy motocykl się nada już wiem (tym bardziej, że skromnością wymiarów nie grzeszę ). Czas więc przekopać forum pod kątem informacji dla potencjalnego nabywcy-początkującego.
Jeszcze na koniec pozdrowienia dla wszystkich, którzy odfajkowali temat jako przeczytany w menu, tym którym chciało się wejść w temat pozdrowienia+, jeszcze większe dla tych, którym chciało się go przeczytać, a tym co odpiszą to już całkiem niech Bozia w dzieciach wynagrodzi.
Powolutku przekopuję się przez forum w poszukiwaniu wskazówek, bo o tym, że VN jako pierwszy motocykl się nada już wiem (tym bardziej, że skromnością wymiarów nie grzeszę ). Czas więc przekopać forum pod kątem informacji dla potencjalnego nabywcy-początkującego.
Jeszcze na koniec pozdrowienia dla wszystkich, którzy odfajkowali temat jako przeczytany w menu, tym którym chciało się wejść w temat pozdrowienia+, jeszcze większe dla tych, którym chciało się go przeczytać, a tym co odpiszą to już całkiem niech Bozia w dzieciach wynagrodzi.
- WiecznieŻywy
- Miejscowość: Elbląg
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 2000
- VROC: 35625
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Witaj
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl