Kierunki na dole pod sakwami ryzyko jak poleci za tobą TIR albo autobus to może nie widzieć . A druga sprawa przewody mogą się przysmażyć od rury
Zima...
- Radio
- Miejscowość: Połczyńskie Zdroje
- Motocykl: VN 900 Classic LT
- VROC: 35570
Dzisiaj w nocy było -7 stopni, lecz od rana słoneczko i w chwili obecnej jest + 12 stopni w cieniu, śnieg którego i tak nie było już wiele topnieje w oczach.... szkoda tylko że ziemia jest zmarznięta i wszędzie jest bagno ..... byle do lata, do lata..... to sobie polatam, polatam....
Pozdrawiam
Mariusz
VROC#35570
Gdzie słyszysz śpiew tam idź,
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
Mariusz
VROC#35570
Gdzie słyszysz śpiew tam idź,
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Mirad, a inni marzą o zimie i budują takie cuda
Tylko w Dubaju! Ośrodek narciarski w stolicy Emiratów to w całości sztuczne stoki, połączone od razu z centrum handlowym. Całość znajduje się pod kopułą ze stali i szkła. Ski Dubai zajmuje powierzchnię trzech stadionów piłkarskich, jest tu pięć tras o różnej trudności, każda o długości 400 m., trzy wyciągi krzesełkowe i tor bobslejowy. Temperatura minus 1-2 stopnie, a na zewnątrz… jeśli jesteś tu zimą, tylko plus 40.
Tylko w Dubaju! Ośrodek narciarski w stolicy Emiratów to w całości sztuczne stoki, połączone od razu z centrum handlowym. Całość znajduje się pod kopułą ze stali i szkła. Ski Dubai zajmuje powierzchnię trzech stadionów piłkarskich, jest tu pięć tras o różnej trudności, każda o długości 400 m., trzy wyciągi krzesełkowe i tor bobslejowy. Temperatura minus 1-2 stopnie, a na zewnątrz… jeśli jesteś tu zimą, tylko plus 40.
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
- Pawelek450
- Miejscowość: Suwałki
- Motocykl: VN 15 SE
- VROC: 0