Sezon 2013 uwazam za otwarty...
- Jurek
- Miejscowość: Sulejówek
- Motocykl: VN 800 classic "Samuraj"
- VROC: 35044
No to i ja dzisiaj zaliczyłem pierwsze kilometry tej zimy. Wprawdzie te całkiem pierwsze na jednym cylindrze (co mnie bardzo zasmuciło), ale po podstawowej obsłudze świec wszystko wróciło do normy. Po parudziesięciu kilometrach po okolicznych miejscowościach, w promieniach zachodzącego słońca wróciłem na dalsze zimowanie.
Jurek
VROC#35044
VROC#35044
Ja już od poprzedniej środy śmigam
dziś taaaakie cudne słoneczko, to żal było siedzieć w domu.. zrobiłem sobie 3h wycieczkę do Góry Kalwarii, obejrzałem tamtejszy dość znany Kościół na Górce, a potem odstawiłem moto w ręce speców z Monsterbike, do przeglądu. Zobaczymy co mi jutro powiedzą, czy nie zbankrutuję
Obym tylko zdążył odebrać moto przed załamaniem pogody. Następny tydzień jawi się jakąś tragedią Trzeba będzie zacisnąć zęby na jeszcze kilka dni...
dziś taaaakie cudne słoneczko, to żal było siedzieć w domu.. zrobiłem sobie 3h wycieczkę do Góry Kalwarii, obejrzałem tamtejszy dość znany Kościół na Górce, a potem odstawiłem moto w ręce speców z Monsterbike, do przeglądu. Zobaczymy co mi jutro powiedzą, czy nie zbankrutuję
Obym tylko zdążył odebrać moto przed załamaniem pogody. Następny tydzień jawi się jakąś tragedią Trzeba będzie zacisnąć zęby na jeszcze kilka dni...
"Co z tego, że mamy XXI wiek i coraz lepsze technicznie cywilizacje, kiedy nie potrafimy dotrzeć do drugiego człowieka, a rozwój emocjonalny i duchowy większości ludzi pozostaje w epoce kamienia łupanego." - W. Allen
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Nic ślicznotce nie będzie. Widziałem ją, jak odstawiałem swojegochmielu pisze:... a potem odstawiłem moto w ręce speców z Monsterbike, do przeglądu. Zobaczymy co mi jutro powiedzą, czy nie zbankrutuję
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- WiecznieŻywy
- Miejscowość: Elbląg
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 2000
- VROC: 35625
- MaciekSz
I jak? Jeździmy? Jestem w pracy, obok mnie leży kask, pod biurkiem ciuchy. Moto na parkingu. I tak już chyba do końca października
MaciekSz
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Pielgrzym
- Miejscowość: Warszawa-Mokotów-Służew
- Motocykl: W oczekiwaniu....
- VROC: 35378
MaciekSz pisze:I jak? Jeździmy? Jestem w pracy, obok mnie leży kask, pod biurkiem ciuchy. Moto na parkingu. I tak już chyba do końca października
Maciek szacun.
Ja mam jeszcze moto w serwisie ale w piątek odbieram i możemy się machnąć po stolicy.
Kto ma ochotę zapraszam do knajpki 2oo w piątek o 20:00.
Ps. Jak nie będzie padać.
Bóg, Honor, Ojczyzna
VROC #35378
VROC #35378
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Maciej, bry wieczór, jestem z Tobą. Dziś to tylko Korea Północna mogła mnie powstrzymać od wypadu na moto. Nie dała rady i w ten sposób pojechałem powkur.... troche ludzi we wsiMaciekSz pisze:I jak? Jeździmy? Jestem w pracy, obok mnie leży kask, pod biurkiem ciuchy. Moto na parkingu. I tak już chyba do końca października
Radość? Nie, raczej zbliżone do upojenia szczęściem emocje
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
- RomanVN
- Miejscowość: Warszawa & Konstancin Jez.
- Motocykl: Honda
- VROC: 0
Ja swoje moto robię kompletny przegląd jesienią,wtedy mam czas na zamówienie części
na wiosnę tylko sprawdzam ciśnienie w kołach i w drogą,a co do oleju i tak stoi latami na płkach jak ta nasza kiełbasa odświeżana ,co innego piszą a inna jest żeczywistość,nikt nie daje nowych olej do utylizacji W ubiegłym roku zrobiłem przegląd przed wyjazdem w Bieszczady i tak wróciłam bez powietrza do Warszawy, jechać było wolno do 60 kh
ja 2x tyle przez 500 km lepiej czasami zapłacić więcej,to tylko rekompensuje, byłem zdziwiony w tamtą stronę jechałem Bieszczady jechał jak po sznurku,Tak że Panowie ,róbcie jak chcecie przeglądy robić na koniec sezonu,lub od przebiegu
:dbać o opony tarcze ,klocki dobrej jakość ,umyć,nasmarować natłuścić wszystkie nikle,wiem że będę krytykowany przez wielu posiadaczy trudno, moto garażować w suchym pomieszczeniu i nic się nie stanie ,akumulator ładować co najmniej co trzy miesiące ,zimą nie opalać w gaźnikowych spuścić paliwo z gaźnika ,zbiornik paliwa pełen w,, samochodach przeglądy nie robimy sezonowo i nie raz do roku,tylko jak ma odpowiedni przebieg ,:dance:
na wiosnę tylko sprawdzam ciśnienie w kołach i w drogą,a co do oleju i tak stoi latami na płkach jak ta nasza kiełbasa odświeżana ,co innego piszą a inna jest żeczywistość,nikt nie daje nowych olej do utylizacji W ubiegłym roku zrobiłem przegląd przed wyjazdem w Bieszczady i tak wróciłam bez powietrza do Warszawy, jechać było wolno do 60 kh
ja 2x tyle przez 500 km lepiej czasami zapłacić więcej,to tylko rekompensuje, byłem zdziwiony w tamtą stronę jechałem Bieszczady jechał jak po sznurku,Tak że Panowie ,róbcie jak chcecie przeglądy robić na koniec sezonu,lub od przebiegu
:dbać o opony tarcze ,klocki dobrej jakość ,umyć,nasmarować natłuścić wszystkie nikle,wiem że będę krytykowany przez wielu posiadaczy trudno, moto garażować w suchym pomieszczeniu i nic się nie stanie ,akumulator ładować co najmniej co trzy miesiące ,zimą nie opalać w gaźnikowych spuścić paliwo z gaźnika ,zbiornik paliwa pełen w,, samochodach przeglądy nie robimy sezonowo i nie raz do roku,tylko jak ma odpowiedni przebieg ,:dance:
- MaciekSz
Ja też robie przeglądy na koniec sezonu. Ten był wyjątkowy, bo najpierw jeździłem do grudnia, potem nie było jak zaprowadzić. Ale 10 marca już był zrobiony i czekał na jazdę.
MaciekSz
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Er6N, R1150RT
VROC #32197