kierunkowskazy USA w VN 900
-
- Miejscowość: Poznań/Kamionki
- Motocykl: VN1700 Classic
- VROC: 0
kierunkowskazy USA w VN 900
czy ktoś wie jak rozłączyć stale świecące włókno
Samo zaklejenie powoduje , że przerywacz szybciej pracuje
czy można coś zrobić bez wymiany przerywacza - czy tylko wizyta u elektryka ?
Samo zaklejenie powoduje , że przerywacz szybciej pracuje
czy można coś zrobić bez wymiany przerywacza - czy tylko wizyta u elektryka ?
LwG Darek
Iguanas Poznań
Iguanas Poznań
- Krzycho
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: V-strom 650, wcześniej Vulcany...
- VROC: 35666
U mnie z przodu się paliły ciągle (wersja kanadyjska). Wystarczyło przeciąć po jednym z trzech kabelków idących do kierunkowskazów. Z przerywaczem to chyba nie ma nic wspólnego. No i potem jeden z tych kabelków użyłem do zasilenia pozycyjnego w reflektorze głównym.
Chyba, że u Ciebie stale świecą się również tylne kierunkowskazy, bo i taką wersję widziałem - to takiego przypadku nie przerabiałem.
Chyba, że u Ciebie stale świecą się również tylne kierunkowskazy, bo i taką wersję widziałem - to takiego przypadku nie przerabiałem.
- Radio
- Miejscowość: Połczyńskie Zdroje
- Motocykl: VN 900 Classic LT
- VROC: 35570
Jozek, w VN900 Classic LT w lampie masz kostki do kierunkowskazów, wystarczy przeciąć cienkie kabelki, zaizolować je i po sprawie.... przerywacz cały czas będzie pracował tak jak do tej pory.
Krzycho, nie ma fabrycznej wersji z podświetlonymi tylnymi kierunkowskazami, to sami właściciele przerabiają bo ładnie wygląda świecący przód z tyłem
Krzycho, nie ma fabrycznej wersji z podświetlonymi tylnymi kierunkowskazami, to sami właściciele przerabiają bo ładnie wygląda świecący przód z tyłem
Pozdrawiam
Mariusz
VROC#35570
Gdzie słyszysz śpiew tam idź,
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
Mariusz
VROC#35570
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
- Radio
- Miejscowość: Połczyńskie Zdroje
- Motocykl: VN 900 Classic LT
- VROC: 35570
Nie masz co sprawdzać tylko tnij (właściwe ) ponieważ jest to już sprawdzone na moim i dwóch innych VN900 Classic LT wersje USA roczniki 2008 i 2009.
Tak na marginesie to powiem że zasilanie do owych świateł postojowych nie mają nic wspólnego z przerywaczem ponieważ nie są zasilane z przerywacza.
Tak na marginesie to powiem że zasilanie do owych świateł postojowych nie mają nic wspólnego z przerywaczem ponieważ nie są zasilane z przerywacza.
Pozdrawiam
Mariusz
VROC#35570
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
Mariusz
VROC#35570
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
- Arezy
- Miejscowość: Wyszków
- Motocykl: VULCAN 1600 Clasic A
- VROC: 33134
W kierunkowskazach z USA są żarówki 2 włuknowe. Wystarczy odłączyć jeden kabelek. Nie pamiętam który kolor. Ale eksperymentalnie można dojść bez problemu. Po testuj na jednym. Najlepiej przednim. W lampie są złączki do nich. Ustal kolor i wytnij w reszcie kierunkowskazów .
Jak podróżować to tylko na dwóch kołach o~`o , jak polować to tylko z aparatem [o]
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Jozek - a przeszkadzał Ci ten świecący kierunkowskaz czy trafiłeś na upartego diagnostę? U mnie przegląd poszedł z takimi kierunkami i nawet nie mruknął, pomarudził zaś nad lustrem światła, że wali na wprost a nie z doświetleniem pobocza. Obiecałem zmienić do kolejnego przeglądu i pach jest pieczątka. A zmieniać nie będę
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"