Szukam transportu laweta Radom - Katowice.
-
- Miejscowość: Będzin
- Motocykl: VN 1500 Vinci,VN 2000 Deep Purple,VN 15 Ziuk
- VROC: 31802
Szukam transportu laweta Radom - Katowice.
Jak w temacie .
Szukam transportu auta z Radomia . Najlepiej laweta lub najazd . Auto to Subaru Sti czyli lekkie.
U mnie powiedzieli 1,5 zł za km . Może coś taniej ?
Pozdrawiam.
Szukam transportu auta z Radomia . Najlepiej laweta lub najazd . Auto to Subaru Sti czyli lekkie.
U mnie powiedzieli 1,5 zł za km . Może coś taniej ?
Pozdrawiam.
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Andrzeju spróbuj tu dać ogłoszenie: clicktrans.pl
Działa na zasadzie giełdy. Ty piszesz co, skąd i dokąd, a przewoźnicy przedstawiają swoje oferty.
Pozdrawiam
Działa na zasadzie giełdy. Ty piszesz co, skąd i dokąd, a przewoźnicy przedstawiają swoje oferty.
Pozdrawiam
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
-
- Miejscowość: Zawiercie
- Motocykl: vulcan 1500-A13 '99r, Aprilia RSV1000R
- VROC: 35092
Ja zawsze biorę autolaetę z wypożyczalni. Koszt 300 zł za dobę plus paliwo. Nie trzeba viatola w przeciwieństwie do zwykłej lawety ciągniętej przez osobówkę, dla których ciągnięcia viatoll trzeba wypożyczyć (DMC auta plus przyczepy powyżej 3,5 T)
Komar3->Jawa350->ETZ250x2->Kawasaki GPZ550-> dwadzieścia lat przerwy-> Zipp chopper 50/72 (przez miesiąc)->Dniepr MT10-36 (z koszem)->Vulcan 1500+Aprilia RSV1000R
-
Chyba jednak wynajmę autolawetę. Wyjdzie na to samo. Dzięki za zainteresowanie tematem.Pustelnik pisze:Ja zawsze biorę autolaetę z wypożyczalni. Koszt 300 zł za dobę plus paliwo. Nie trzeba viatola w przeciwieństwie do zwykłej lawety ciągniętej przez osobówkę, dla których ciągnięcia viatoll trzeba wypożyczyć (DMC auta plus przyczepy powyżej 3,5 T)
-
tylko , że taki zestaw to już musi mieć ViaToll . oprócz tego kierowca z prawem jazdy na przyczepy itd. Liczyłem to i lepiej wysłać autolawetę. Załatwiłem już temat . Dziękuję za zainteresowanie.Piterson pisze:Nie pomnę nazwy ale jest firma na Boheńskiego w Katowicach, przy szaberplacu niedaleko, brałem od nich w zeszłym roku lawetę motocyklową, wyszły śmieszne pieniądze, mieli też lawety samochodowe, w razie czego można się zainteresować