Pomoc w oględzinach VN 2000
Jak masz zmienić na coś to tylko na dwójkę i tylko na lokomotywę :-) tzn tak jak mówią niektórzy, z tą w łaśnie chuj....wą lampą :-) , no chyba że na drugie masz kompromis, to kup co tam chcesz :-) żarcik oczywiście. Ja polecam dwójkę każdemu i małemu i dużemu.Limet pisze:A wracając do moto fajny jest . Trzeba wziąć pod uwagę że ma 57 tysi czyli pas napędowy praktycznie do wymiany a to 1650zł jest
Reszta na ,,oko,, fajowa kolor ładny Tokarowy.
Nic tylko brać ale 2 koła musi obniżyć choćby tylko ze względu na napęd.
G.
Co do tego moto z 57 tys przebiegu to trochę golas za dużą kasę. Ten rocznik i ten przebieg z tym wyposażeniem to max 23 tysie.
Tak jak chyba Endrju usłyszał ode mnie, chłodna głowa przy zakupie to podstawa :-) a jak już masz zimą bańkę to wtedy kubeł lodowatej wody na głowę i dopiero negocjacje :-)
Tez mogę polecić gościa - 1 ze względu na Sergiusza, który mnie ubiegł o parę tygodni kupując swoją maszynę (szczere gratulacje Sergiusz raz jeszcze ) 2 Rozmowa z facetem to czysty konkret a nie strata czasu czy makaron na uszachSergiusz pisze:Polecam Michała z Bytowa
Nie zgadzam się tylko z tym "chyba", bo tak usłyszałem na 100% i jest to jedna z najlepszych rad choć jest też ona zdaje się najtrudniejsza do spełnienia Dużo łatwiej jest np dorzucić parę tysiaków, których się nie ma w danym momencie.Tokar pisze:Tak jak chyba Endrju usłyszał ode mnie, chłodna głowa przy zakupie to podstawa :-)
- Mars
- Miejscowość: Świecie k/ Bydg.
- Motocykl: VN 900 classic 2008r.
- VROC: 34646
Według mnie to nie tak- oszuści kierują się nazewnictwem, a słowo bezwypadkowy oznacza, że nikt z osób nie ucierpiał, a nie, że sprzęt oberwał. Wypadek jest wtedy, gdy ktoś jest ranny lub zabity. To kolizja oznacza, że ucierpiał tylko sprzęt- pamiętajcie o tym. Osobiście auta kupuję tylko nowe, fabrycznie. Motocykl kupiłem 3 letni po sprawdzeniu w ASO- wiem co mam.Góral pisze:99% ogłoszeń ma w tekście bezwypadkowy, chyba z rozpędu, albo w myśl zasady "a może głupek uwierzy?", swoją drogą skoro wszyscy tak piszą, to ten, który napisze prawdę nie sprzeda żadnej maszyny, przykre ale prawdziwe, większość kupujących myśli, że ten jego to był bezwypadek.
ZHDK A Rh "-"
HDK ZDZN
HDK ZDZN
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
Siemka,endrju pisze:Weszło mi na ekran jeszcze takie ogłoszenie:
http://moto.gratka.pl/tresc/kawasaki-vn ... 16228.html
Nie mam doświadczeń z tym miejscem, być może warto zapytać o udzielaną gwarancję skoro to dealer/serwis.
Za taką kasę ten rocznik, z tym przebiegiem to chyba jakieś nieporozumienie...
choć z drugiej strony obserwuję na wyspie, gdzie trochę tych motocykli jest, tendencję mocno zwyżkową jeśli chodzi o cenę, moto z 2005 roku przebieg jakieś 8 tys. mil, trzeba dać 7-7.5 tys. funtów, ale to tak na marginesie...
narka
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074