![??](./images/smilies/icon_question.gif)
intruder 1.8 vs mój vulcan
-
- Miejscowość: Tarczyn
- Motocykl: VN 1500 Custom/KZ 650 Chopper/Dniepr MT11
- VROC: 0
intruder 1.8 vs mój vulcan
qrde......, trafia mi się tanio od komornika Intruder M1800R 2011r. mam trochę oszczędności ale bez sprzedaży mojego Vulcana nie dam rady!! co robić
???
![??](./images/smilies/icon_question.gif)
"A kto wódki nie pije jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa bez-ideowcem!!!"
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Fatman76
Na naszym forum raczej nie otrzymasz odpowiedzi, która sugerowałaby Ci zakup intruza kosztem VNa. Ja również o wiele wyżej cenię Vulcana nad intruza i taki "dylemat" zdaje mi się irracjonalny. W drugą stronę - sprzedać intruza, aby kupić Vulcana to bym zrozumiał![;)](./images/smilies/smilie3.gif)
Na naszym forum raczej nie otrzymasz odpowiedzi, która sugerowałaby Ci zakup intruza kosztem VNa. Ja również o wiele wyżej cenię Vulcana nad intruza i taki "dylemat" zdaje mi się irracjonalny. W drugą stronę - sprzedać intruza, aby kupić Vulcana to bym zrozumiał
![;)](./images/smilies/smilie3.gif)
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: -----
- VROC: 32197
Ten akurat Intruder to zajebista maszyna. Osobiście, gdybym miał wybór między VN2000 a M1800R to bym się nie zastanawiał i wziął VNa. Ale w Twoim przypadku, mając wybór między VN1500, który jakby nie było piękną maszyną jest, a Intruderem, to nie wiem, czy bym się nie skusił...
Na szczęście takich dylematów ani sprzętowych, ani budżetowych, nie mam.
Na szczęście takich dylematów ani sprzętowych, ani budżetowych, nie mam.
MaciekSz
Jest:
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT, K1200LT
VROC #32197
![Obrazek](https://vulcaneria.pl/images/podpis_macieksz.png)
Jest:
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT, K1200LT
VROC #32197
![Obrazek](https://vulcaneria.pl/images/podpis_macieksz.png)
- Smoku
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Voyager 1700Były:Nomad 1500 FI`03,800 Classic
- VROC: 0
Gdzie jest Admin?MaciekSz pisze: Ale w Twoim przypadku, mając wybór między VN1500, który jakby nie było piękną maszyną jest, a Intruderem, to nie wiem, czy bym się nie skusił...
![:ok:](./images/smilies/AC08.gif)
Włożyć kask, buty , skórę
I ruszyć w świat gdzie nowy świt
Będzie witał cię i kładł się do stóp
Każdy zakręt wiatr ułoży z chmur
I ruszyć w świat gdzie nowy świt
Będzie witał cię i kładł się do stóp
Każdy zakręt wiatr ułoży z chmur
- Barney
- Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki
- Motocykl: VN 800E Drifter, VN 1700 Nomad
- VROC: 35325
ja go nawet dosiadałem .... ma nisko osadzony środek ciężkości ....dla mnie jest za niski i rewelacji nie było, aczkolwiek moc sie czuło ..... przy Twoim wzroście wydaje mi się, że jazda będzie mecząca
VROC #35325
"Jeśli pijąc alkohol - jestem alkoholikiem
to czy pijąc Fantę - będę fantastyczny ...? "
"Jeśli pijąc alkohol - jestem alkoholikiem
to czy pijąc Fantę - będę fantastyczny ...? "
- Radio
- Miejscowość: Połczyńskie Zdroje
- Motocykl: VN 900 Classic LT
- VROC: 35570
Fatman76, miałem takiego (M109R), kupiłem go jako nówkę i po jednym sezonie sprzedałem ze stanem licznika 1900 mil, dzisiaj nawet nie chce mi się pisać na jego temat
mówiąc krótko.... oprócz powera, dużego momentu i wyglądu nic w nim więcej nie znajdziesz
ot taki plastykowy power cruiser..... ale co będę Ci pisał, kup i sam się przekonaj.
![:(](./images/smilies/icon_cry.gif)
![:(](./images/smilies/icon_cry.gif)
Pozdrawiam
Mariusz
VROC#35570
Gdzie słyszysz śpiew tam idź,
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
Mariusz
VROC#35570
Gdzie słyszysz śpiew tam idź,