nietypowa pomoc dla plecaczka kolegi z forum
-
- Miejscowość: Zimnowoda
- Motocykl: Versys 650 /Trajka,Shl M05,WSK 175/WSKi125
- VROC: 0
Nie o to. Ale to tak w 10 %. Daria jej koleżanka z klasy bardzo się obraziła i krytykowała Kasie w komentarzach więc chodziło o rew można powiedzieć
1 Jedź z głową 2 masz dla kogo wrócić 3 motocykl nigdy nie ma pierwszeństwa nawet jeśli ma 4 dobrze się bawić 5 Lepiej wolniej a całym dojechać. Takie moje zasady
- Skrobel
- Miejscowość: Piaseczno
- Motocykl: Nomad 1700, VN900 LT, był VN800-B3, VN1500-L4
- VROC: 35582
MUKA, taka jest rzeczywistość. Nie tylko lokalne konkursy piękności, ale też imprezy typu Voice of Poland i inne X-FACTORy itp. są zmanipulowane i z góry ustawione. A zgraja naiwnych ludzi (w tym, przyznaję, mnie się też zdarzyło) wysyła SMSy wierząc, że to coś zmieni...
Nie wierzyłem jak usłyszałem ale osoba, która mi to powiedziała, to osoba publiczna, blisko związana z branżą. I oczywiście jej tożsamość tylko do prywatnej wiadomości.
Dlatego nie mam zbytnich skrupułów pomagając córce kolegi wygrać konkurs czy zespołowi innego kolegi dostać nagrodę...
Nie wierzyłem jak usłyszałem ale osoba, która mi to powiedziała, to osoba publiczna, blisko związana z branżą. I oczywiście jej tożsamość tylko do prywatnej wiadomości.
Dlatego nie mam zbytnich skrupułów pomagając córce kolegi wygrać konkurs czy zespołowi innego kolegi dostać nagrodę...
LwG
Łukasz czyli Skrobel
Łukasz czyli Skrobel
-
Ja tam dzieci nie mam. A ustawione to raczej nie było, kto więcej głosów wyprosił ten wygrał. A tyle że z tymi porachunkami tak jak mówię, jak ktoś jedzie w komach kogoś trzeba nosa utrzeć trochę. A z tym w tv nigdy się nie zmieni
1 Jedź z głową 2 masz dla kogo wrócić 3 motocykl nigdy nie ma pierwszeństwa nawet jeśli ma 4 dobrze się bawić 5 Lepiej wolniej a całym dojechać. Takie moje zasady
-
- Miejscowość: Zawiercie
- Motocykl: vulcan 1500-A13 '99r, Aprilia RSV1000R
- VROC: 35092
Jeśli w takim konkursie wygrywa osoba, która ma więcej znajomych na fejsie itp a nie osoba, której uroda przyćmiewa pozostałe to powinien to być konkurs popularności a nie piękności. Obecnie to jest konkurs skuteczności manipulacji.
Komar3->Jawa350->ETZ250x2->Kawasaki GPZ550-> dwadzieścia lat przerwy-> Zipp chopper 50/72 (przez miesiąc)->Dniepr MT10-36 (z koszem)->Vulcan 1500+Aprilia RSV1000R
-
Z czym niby? Już wyjaśniłem chciałem pomóc dziewczynie. Tak? Gdy wygrała pierwszy etap jej koleżanka z klasy zaczęła ją obrażać w komentarzach czy też obgadywać bo była lepsza niż ona. Więc o to chodziło że oprócz spełnienia marzenia jest okazja utarcia jej nosa. Niech któraś dziewczyna by tak robiła waszym córką zadowoleni bylibyście?
-
Pustelnik pisze:Jeśli w takim konkursie wygrywa osoba, która ma więcej znajomych na fejsie itp a nie osoba, której uroda przyćmiewa pozostałe to powinien to być konkurs popularności a nie piękności. Obecnie to jest konkurs skuteczności manipulacji.
Każdym konkursie tak jest. Nawet jak sms-y są kto ma więcej znajomych ten wygrywa. ALbo bogatszych, norma.