Witam wszystkich
Witam wszystkich
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
I na wstępie zwracam się do Was z wielką prośbą.
W Sobotę chce nabyć Kawasaki LTD 454, czy ktoś z Was miał styczność z tym motocyklem, na co warto zwrócić szczególną uwagę.
Wczoraj byłem ją obejżeć, na zimnym silniku odpaliła od tzw. strzała. dodam że motocykl ma 58tys. przebiegu
Pozdrawiam
I na wstępie zwracam się do Was z wielką prośbą.
W Sobotę chce nabyć Kawasaki LTD 454, czy ktoś z Was miał styczność z tym motocyklem, na co warto zwrócić szczególną uwagę.
Wczoraj byłem ją obejżeć, na zimnym silniku odpaliła od tzw. strzała. dodam że motocykl ma 58tys. przebiegu
Pozdrawiam
-
- Miejscowość: Lublin
- Motocykl: VN1700 NOMAD
- VROC: 34019
Witaj to była moja poprzednia maszyna ogólnie zwróć uwagę na prace silnika czy nie hałasuje rozrząd sam łańcuch nie jest drogi ale napinacz kosztuje w granicach 400-500 zł, druga rzecz stan pasa napędowego bo nie jest tani. Sprawdź też czy nie ma luzów na łożysku główki ramy bo przy tym przebiegu jeśli nic nikt nie robił może być do wymiany. Tak poza tym to zacna maszyna dawał mi dużo frajdy z jazdy. Powodzenia i pochwal się jak kupisz.
Pozdrawiam Konrad
VROC #34019
VROC #34019
Jak ją wczoraj oglądałem to silnik pracował ładnie, nie falowały obroty, ani nie klekotał. Trudno mi cokolwiek więcej powiedzieć bo dotychczas latałem 2suwem.
To ma być moje i taty pierwsze większe moto. Staruszek jakies 30 lat nie jeździł.
W Sobotę pojadę jeszcze raz może coś więcej zobacze, ale obawiam się że zbyt mi się podoba żeby spojrzeć na nią fachowym okiem.
Pozdrawiam
To ma być moje i taty pierwsze większe moto. Staruszek jakies 30 lat nie jeździł.
W Sobotę pojadę jeszcze raz może coś więcej zobacze, ale obawiam się że zbyt mi się podoba żeby spojrzeć na nią fachowym okiem.
Pozdrawiam
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Witaj
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- WiecznieŻywy