Ubranie na lato

Wszelkie tematy dotyczące naszych motocykli.
Kecik1993
Miejscowość: Zimnowoda
Motocykl: Versys 650 /Trajka,Shl M05,WSK 175/WSKi125
VROC: 0

Ubranie na lato

Post autor: Kecik1993 » wt gru 03, 2013

Witam, mam ubranko na zimne dni czas już myśleć na ciepłe. Chce kupić zwykłą kurtkę skórzaną za około 100 zł motocyklowa tyle że typowa made in Chine, by była http://rypard.pl/pl/odziez-meska/177-un ... km002.html tą kamizelkę oraz spodnie jeans jakieś co wy na to ? polecicie coś jakieś opinie
1 Jedź z głową 2 masz dla kogo wrócić 3 motocykl nigdy nie ma pierwszeństwa nawet jeśli ma 4 dobrze się bawić 5 Lepiej wolniej a całym dojechać. Takie moje zasady

velmer
Miejscowość: wrocław
Motocykl: suzuki

Post autor: velmer » czw gru 19, 2013

ładne ubranie, podoba mi się. spodnie kupowałem ze 2 lata temu, także ciężko mi coś polecić na bieżąco

Grześ
Miejscowość: Mosina
Motocykl: Vulcan VN2000C ,,Bandzior,,
VROC: 35561

Post autor: Grześ » pt gru 20, 2013

Może się trochę wymądrzę ale ubranie kupujemy najpierw 1. Bezpieczne potem 2. Wygodne a potem dopiero 3. Ładne
Niestety taka kolejność to zasadnicza sprawa .
Na allegro jest zatrzęsienie dobrych używanych ubrań i za stówę dostaniesz bez problemu. Nowe niestety to wydatek min 1 tysiąc i to skromnie licząc.
Niestety sam z własnego doświadczenia wiem że potrzeba lat żeby kupić wygodne i funkcjonalne ubrania .Sam wielokrotnie kupowałem i sprzedawałem zaraz bo w sklepie było git a na moto patagonia. Dopiero po trzech sezonach udało mi się skompletować co potrzeba. Powodzenia w poszukiwaniach :ok:
--

Awatar użytkownika
Jaszyn
Miejscowość: Sz-o / podlaskie
Motocykl: Kawasaki VN 1600 A2, Yamaha FJR 1300

Post autor: Jaszyn » pt gru 20, 2013

:tube: w 100 % zgadzam się z tym co napisał LIMET .
Bezpieczeństwo to podstawa !!
Polecam lekturę - to co pisali Nasi Bracia na forum o " szlifach i dzwonach " i jak bardzo ważną rolę odgrywa odpowiedni ubiór .
Pozdrowienia z Podlasia :yeee:

Awatar użytkownika
Kristofer
Miejscowość: Myszków
Motocykl: Honda Goldwing

Post autor: Kristofer » pt gru 20, 2013

na plecy trzeba zapracować :scrach: a nie kupować w sklepie :wall:

ODPOWIEDZ