Juz niedługo lato
- Kristofer
- Miejscowość: Myszków
- Motocykl: Honda Goldwing
- VROC: 0
pięknie ale osobiście bym tą rudą i dziurawą zostawił tylko bezbarwnym pociągną w pewnym wieku zmarszczki bardziej pasujątakijedenkuba pisze:Widać wstępnie bryłę, zarys auta
Obrazek
Wszystkie prace idą powoli, ale ja już go widzę oczami wyobraźni
Pamiętacie jak zaczął się ten temat?
Było tak:
"W ramach protestu przeciwko zimie i zimnu postanowiłem się nie golić.
Liczę na to że zima się przestraszy zarostu, posra się i po prostu wyp...li na inny kontynent.
A jak nie wyp...li na inny kontynent to przynajmniej mi dzięki zarostowi troszkę cieplej będzie... Już po kilku dniach wyglądam trochę jak bym miał najbliższą rodzinę w Czeczenii, a wiosny nie widać... Ale nie pękam, tkwię w postanowieniu......" Blablabal i td...
Zima minęła, dziś nie ma po niej śladu.
Po brodzie natomiast ślad został.
Otóż moja kochana Aga, zaaranżowała i uwieczniła proces pozbywania się brody.
Przy okazji zabawy formą, zostałem jednocześnie twórcą i tworzywem
To tylko niewielka próbka tego, co ona ze mnie robi
Było tak:
"W ramach protestu przeciwko zimie i zimnu postanowiłem się nie golić.
Liczę na to że zima się przestraszy zarostu, posra się i po prostu wyp...li na inny kontynent.
A jak nie wyp...li na inny kontynent to przynajmniej mi dzięki zarostowi troszkę cieplej będzie... Już po kilku dniach wyglądam trochę jak bym miał najbliższą rodzinę w Czeczenii, a wiosny nie widać... Ale nie pękam, tkwię w postanowieniu......" Blablabal i td...
Zima minęła, dziś nie ma po niej śladu.
Po brodzie natomiast ślad został.
Otóż moja kochana Aga, zaaranżowała i uwieczniła proces pozbywania się brody.
Przy okazji zabawy formą, zostałem jednocześnie twórcą i tworzywem
To tylko niewielka próbka tego, co ona ze mnie robi
Front ciągle rozgrzebany.
Części poprzerabiane, lub z różnych modeli, nie chcą do siebie pasować tak jak bym tego chciał... Śrubki, spinki, cząstki i wszystkie drobiazgi rozkręcone 8/9 miesięcy temu, wrzucone do jednego pudła, nie wiedzieć czemu nie mogą znaleźć swojego pierwotnego miejsca, lub wcale nie chcą się znaleźć.. Zapowiadają się też kombinacje z elektryką.
Pokaleczone paluchy, obity paznokieć, kilka plastrów z opatrunkiem i mega żałoba po kocie...
To bilans ostatnich dni.
Na razie jest wstępnie złożona rufa.
Pewnie coś jeszcze pozmieniam. Już tak mam..
Zdjęcia widzicie jako jedni z pierwszych. Proszę ich na razie nie kopiować, nie rozsyłać itp.
Projekt jest nie dokończony. Kuba
Części poprzerabiane, lub z różnych modeli, nie chcą do siebie pasować tak jak bym tego chciał... Śrubki, spinki, cząstki i wszystkie drobiazgi rozkręcone 8/9 miesięcy temu, wrzucone do jednego pudła, nie wiedzieć czemu nie mogą znaleźć swojego pierwotnego miejsca, lub wcale nie chcą się znaleźć.. Zapowiadają się też kombinacje z elektryką.
Pokaleczone paluchy, obity paznokieć, kilka plastrów z opatrunkiem i mega żałoba po kocie...
To bilans ostatnich dni.
Na razie jest wstępnie złożona rufa.
Pewnie coś jeszcze pozmieniam. Już tak mam..
Zdjęcia widzicie jako jedni z pierwszych. Proszę ich na razie nie kopiować, nie rozsyłać itp.
Projekt jest nie dokończony. Kuba