WOŚP 2014
- TOM
- Miejscowość: BOGUMIŁOWICE/TARNÓW
- Motocykl: KAWASAKI VULCAN 2000
- VROC: 0
Smoku fajny pomysł.
Ja też dołączam się do WOŚP http://aukcje.wosp.org.pl/artystyczne-l ... ie-i906653
LICYTUJCIE -nie zawiodę.
Ja też dołączam się do WOŚP http://aukcje.wosp.org.pl/artystyczne-l ... ie-i906653
LICYTUJCIE -nie zawiodę.
- Skrobel
- Miejscowość: Piaseczno
- Motocykl: Nomad 1700, VN900 LT, był VN800-B3, VN1500-L4
- VROC: 35582
E tam, nie przesadzaj, Jurek tak podbił, że nie mam startu :P
Kto by tam chciał jeździć na moim moto bez przedniego zawieszenia! Poza tym sam twierdzisz, że Twój najładniejszy, więc sam się ze zwycięzcą męcz!
Ale moi znajomi powiadomieni, to może ktoś się podłączy. Swoją drogą genialny pomysł z tą przejażdżką dla WOŚP.
Kto by tam chciał jeździć na moim moto bez przedniego zawieszenia! Poza tym sam twierdzisz, że Twój najładniejszy, więc sam się ze zwycięzcą męcz!
Ale moi znajomi powiadomieni, to może ktoś się podłączy. Swoją drogą genialny pomysł z tą przejażdżką dla WOŚP.
LwG
Łukasz czyli Skrobel
Łukasz czyli Skrobel
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Dycha też ma ochotęLecho pisze:Słyszałem, że Viking się szykuje na pasażeraSmoku pisze:Mówiąc, że nie opuścicie mnie w tej misji miałem na myśli, że nie zostawicie mnie sami ze zwycięzcą, a nie że będzie się licytować między sobą
Panowie
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
- Jurek
- Miejscowość: Sulejówek
- Motocykl: VN 800 classic "Samuraj"
- VROC: 35044
Smoku. Jakby co, to znajdę kogoś lżejszego i ładniejszego ode mnie na tył kanapy Twojego Vulcana, a sam wspomogę Cię razem z innymi.Smoku pisze:Mówiąc, że nie opuścicie mnie w tej misji miałem na myśli, że nie zostawicie mnie sami ze zwycięzcą, a nie że będzie się licytować między sobą
Panowie
Jurek
VROC#35044
VROC#35044
- RomanVN
- Miejscowość: Warszawa & Konstancin Jez.
- Motocykl: Honda
.Skrobel pisze:Może jednak dobrze, że nie wpadłem na podobny pomysł...
.
.
.
. Pomysł SUPER w SZLACHETNYM CELU z oprawę humoru ,tym bardziej przekaz dotarł do innych .Jurek BRAWO . Smoku da radę .Jurku ! Joasi bym nie poświęcił .
Ostatnio zmieniony czw sty 09, 2014 przez RomanVN, łącznie zmieniany 3 razy.
- RomanVN
- Miejscowość: Warszawa & Konstancin Jez.
- Motocykl: Honda
.Jurek pisze:Smoku. Jakby co, to znajdę kogoś lżejszego i ładniejszego ode mnie na tył kanapy Twojego Vulcana, a sam wspomogę Cię razem z innymi.Smoku pisze:Mówiąc, że nie opuścicie mnie w tej misji miałem na myśli, że nie zostawicie mnie sami ze zwycięzcą, a nie że będzie się licytować między sobą
Panowie
.JURKU ZSTAŁEŚ POKONANY , chyba przez Madzie ,Smoku chciał laskę i ma
- Smoku
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Voyager 1700Były:Nomad 1500 FI`03,800 Classic
Licytacje się zakończyły, nadszedł czas pierwszych podziękowań.
Przede wszystkim dziękuję Martynie za ponadprzeciętną, oryginalną i idealnie oddającą mnie treść aukcji oraz za wystawienie tejże. Nadal nie mogę wyjść z podziwu dla kunsztu literackiego.
Michalinie za zdjęcia- komentować nie trzeba
Oraz Tokarowi, którego jedno zdjęcie też się załapało, ale za to jakie.
Dziękuję również Wam wszystkim za wsparcie.
Dla zwyciężczyni osobne podziękowania będą również. A wszystko zostanie udokumentowane i zamieszczone na forum.
Przede wszystkim dziękuję Martynie za ponadprzeciętną, oryginalną i idealnie oddającą mnie treść aukcji oraz za wystawienie tejże. Nadal nie mogę wyjść z podziwu dla kunsztu literackiego.
Michalinie za zdjęcia- komentować nie trzeba
Oraz Tokarowi, którego jedno zdjęcie też się załapało, ale za to jakie.
Dziękuję również Wam wszystkim za wsparcie.
Dla zwyciężczyni osobne podziękowania będą również. A wszystko zostanie udokumentowane i zamieszczone na forum.
Włożyć kask, buty , skórę
I ruszyć w świat gdzie nowy świt
Będzie witał cię i kładł się do stóp
Każdy zakręt wiatr ułoży z chmur
I ruszyć w świat gdzie nowy świt
Będzie witał cię i kładł się do stóp
Każdy zakręt wiatr ułoży z chmur