Cześć, mam nadzieję, że to właściwy dział forum.
Pytanie-pisze prywatną wiadomość do użytkownika naszego forum, klikam "wyślij lecz ona pozostaje w folderze "Wiadomości do Wysłania". Jest tam od kilku godzin...
Czy automatycznie zostają wysyłane takie wiadomości czy może ja czegoś nie zauważam?
Proszę o pomoc doświadczonych kolegów.
Pozdrawiam!
Pytanie o wysyłanie wiadomości użytkownikom forum
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Nie martw się. Wiadomość pozostanie w folderze "do wysłania" aż do momentu, gdy zostanie przeczytana przez adresata. Po przeczytaniu (otworzeniu) automatycznie zostanie przeniesiona do wysłanych.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
- ciecio
- Miejscowość: Gdańsk
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 900 Classic
- VROC: 36107
To oznacza, że odbiorca jeszcze wiadomości nie otworzył.
Dopiero po odebraniu wiadomości przez odbiorcę, będzie ona widoczna w folderze wysłane.
Dopiero po odebraniu wiadomości przez odbiorcę, będzie ona widoczna w folderze wysłane.
"Wojną zachwycają się tylko ci, którzy nigdy jej nie poznali" Erazm z Rotterdamu
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"