a i ja 2 kilometry zrobiłem w Suwałkach, ale jazda była!!!!! Jak ludzie patrzyli. Tylko zmarzłem trochę(w spodniach na kant ale warto było). Nie marzyłem, że w styczniu się przejadę, po zeszłej zimie, gdzie u nas do kwietnia leżał wszędzie śnieg
Ja też zaliczyłem już w tym roku ok 100 km dzisiaj 30 km
Trzeba być hardcorem by jeździć motorem
www.mrinstalprojekt.pl - kompleksowe rozwiązania elekktroinstalacyjne
I PAMIĘTAJCIE: "Lecz ci, którzy ufają Panu, nabierają siły, wzbijają się w górę na skrzydłach jak orły, biegną, a nie mdleją, idą, a nie ustają" Iz 40:31
Obecnie jestem w Zjednoczonych Emiratach Arabskich praca mnie wygnała na koniec świata, ale są i plusy patrz środkowo-wschodnia wersja zimy. Kolega zostawił mi BMW GS650 śmiga całkiem całkiem, ale jakaś lekka jest i gang silnika nie taki
Wczoraj u mnie było tak ciepło że poszedłem do garażu i myślę sobie a odpalę go bo już nie wytrzymam musiałem go usłyszeć jak już moto odpaliłem to myśle a co mi tam poszedłem się ubrać i pojechałem na wieś zobaczyć i tak oto wczoraj otwarłem sezon mam nadzieje że już będzie coraz cieplej
Ja jeszcze czekam. Robie teraz SHL m04 i trajke poprawiam ogarne to naszykuje swój do sezony dopiero
1 Jedź z głową 2 masz dla kogo wrócić 3 motocykl nigdy nie ma pierwszeństwa nawet jeśli ma 4 dobrze się bawić 5 Lepiej wolniej a całym dojechać. Takie moje zasady
Sezon rozpoczęty!
Patrzę dziś na termometr za oknem, a tam 20 stopni do słonka. No przecież nie można takiej okazji zmarnować.
Godzinka jazdy po mieście. Zmarzłam, ale było warto!
Ostatnio zmieniony ndz lut 09, 2014 przez Angelus, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja dzisiaj trajką 10 km ale to takie mini rozpoczęcie po 10 km zrobione. Bydlak stoi siedziałem dzisiaj na nim i wyczyściłem ale jeszcze czekać musi.
1 Jedź z głową 2 masz dla kogo wrócić 3 motocykl nigdy nie ma pierwszeństwa nawet jeśli ma 4 dobrze się bawić 5 Lepiej wolniej a całym dojechać. Takie moje zasady
Witam, ja również rozpocząłem w sobotę wypadem na 100 km w okolicach Poznania.I od razu dało się zauważyć , że "puszkarze" odzwyczaili się od naszej obecności.