Vulcany A.D. 2011
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Vulcany A.D. 2011
Na polskiej stronie Kawasaki pojawiły się modele 2011
http://www.kawasaki.pl/motocykle
Moje typy to: VN900 Classic Special, oczywiście nowy VN900 Custom i VN1700 Voyager Custom.
Bo mechanicznie to chyba bez zmian...
http://www.kawasaki.pl/motocykle
Moje typy to: VN900 Classic Special, oczywiście nowy VN900 Custom i VN1700 Voyager Custom.
Bo mechanicznie to chyba bez zmian...
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
VN1700 Voyager Custom nieźle porąbana sylwetka tego VN-a
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Tia zrobiona typowo na HD ElektręGlide...Dzidzia pisze:VN1700 Voyager Custom nieźle porąbana sylwetka tego VN-a
Kufry z poprzedniego nomada1600 do 2009 roku siodło jak z meanstreka...
Tak ogólnie te nowe modele to tak jakby wypychanie zapasów magazynowym do poprzednich modeli..
Ostatnio zmieniony czw paź 07, 2010 przez Abrams, łącznie zmieniany 1 raz.
Troszkę zmieniają koncepcję.
Już nie będzie Classic Tourer tylko Light Tourer i wywalili w nim sztywne sakwy.
A nowy Voyager Custom w miejsce Voyagera to już nie kanapowiec wygodny tylko Customik właśnie. Sissy bary zniknęły. Podsety dla pasażera też wywalili w obu wersjach 1700.
Nie wiem czy idą w dobrym kierunku. Kupujesz krążownika za 80 tysia (Voyager Custom) i nie masz nawet wygodnych kanap dla dwojga.
Już nie będzie Classic Tourer tylko Light Tourer i wywalili w nim sztywne sakwy.
A nowy Voyager Custom w miejsce Voyagera to już nie kanapowiec wygodny tylko Customik właśnie. Sissy bary zniknęły. Podsety dla pasażera też wywalili w obu wersjach 1700.
Nie wiem czy idą w dobrym kierunku. Kupujesz krążownika za 80 tysia (Voyager Custom) i nie masz nawet wygodnych kanap dla dwojga.
Apropo zielonego... nie zmieniacie przypadkiem barw klubowych? jeszcze przed kongresem jest szansa oczywiście myślę o zielonymLuzak pisze:Jeżeli chodzi o owiewkę no to jak dla mnie to nie wiem co to jest.Dzidzia pisze:VN1700 Voyager Custom nieźle porąbana sylwetka tego VN-a
No i nie jest zielony a takie teraz mają największe wzięcie :-)
- Badger
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
Dzidzia pisze: Apropo zielonego... nie zmieniacie przypadkiem barw klubowych? jeszcze przed kongresem jest szansa oczywiście myślę o zielonym
NIE!!!!!
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
- Abrams
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Ale klasyczny Voyager zostaje dodali tylko nowe wersje, a light Tourer to poprostu ubrany ClassicLuzak pisze:Troszkę zmieniają koncepcję.
Ale zobaczcie oni sobie liczą ponad 2k złotych za sakwy