Vn 750 polerka felg...
Niestety tylko chwile się zatrzymaliśmy obok tego stoiska, tylko wizytówkę zgarnąłem ale ta pasta co miał to chyba 10 zeta kosztowała ale palca nie dam uciąć.Lacik pisze:jaco stronka , a raczej zdjecia na niej powalaja. Ten gosciu robi to pasta? wiesz moze cos wiecej o tej pascie? cena, ile tego jest itp. ?
- Lacik
- Miejscowość: Sosnowiec
- Motocykl: VN2000 Limited, FJR1300
- VROC: 33363
mwrobelek rozumiem ze rozna granulacja tej pasty? cos na zasadzie papieru sciernego o roznej gruboscimwrobelek32 pisze:czesc znam tego faceta co jaco podal link:) On tez robi tymi samymi metodami co ja czyli pasty z tym ze ma wiecej sprzetu i doswiadczenia ale za to kasuje podwójnie w stosunku do tego co ja;)
A mozesz zdradzic jakie granulacje (nie wiem jak to nazwac) tych past masz?
-
- Miejscowość: Słupca
- Motocykl: Kawasaki VN800 Classic 97r
- VROC: 0
no wiem:) rekord sie nazywa i 30zl chyba kosztuje:) on ma malutkie koncowki do polerki ktorych na zakamarki w 1 glowicy idzie karton:D Ale za to kasuje tez;/ Wiem bo kiedys kumpel nie chcial mi zaufac tylko do niego wyslal:D Za 2 pokrywy od wsk to 275zl skasowal:) gdzie ja 120zl biore a roznila sie tylko tym ze wypolerowal dziurki od śrubek wstosunku do mojej:D
no efekt bomba!! jezeli ma sie troche samozaparcia i checi to da sie wszystko zrobic:)
mam zamiar tak samo potraktowac te felgi w VN, jedyne co mnie martwi to rant jest taki jak u Ciebie natomiast pozostala czesc to tak jakby surowe aluminium i nie wiem jak sie zachowa podczas obrobki ale bede zdawal relacje zima, bo teraz jeszcze mozna smigac
mam zamiar tak samo potraktowac te felgi w VN, jedyne co mnie martwi to rant jest taki jak u Ciebie natomiast pozostala czesc to tak jakby surowe aluminium i nie wiem jak sie zachowa podczas obrobki ale bede zdawal relacje zima, bo teraz jeszcze mozna smigac