Czekam na wieści... korci mnie ten Ohlinsa, no cóź poczekam i zobaczymyZombie pisze:Własnie dostałem:Abrams pisze:jak już przetestujesz to daj znakaTokar pisze:No i chyba trzeba sobie taki jeb...ć :-) a wcześniej jebn....ć się w łeb lub nie patrzeć na cenę.franc1213 pisze:Ja tez mysle o czyms takim od dluzszego czasu . http://sklep.scigacz.pl/amortyzator-cen ... 19533.html
Obrazek
Obrazek
W sobotę zamontuję i dam Tokarowi do testów
Lifting zawieszenia VN 2000
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Wymieniłem, czas wymiany 7 minut
Pojeżdżę jednak jutro
Pojeżdżę jednak jutro
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Zdecydowanie lepiej. Przede wszystkim nieograniczone możliwości regulacji. Motocykl obniżył się o jakieś 3 cm. Tylne koło jest jak przyklejone do asfaltu, pomimo zużytej opony. Mogę z czystym sumieniem polecić. Jak się spotkamy, to wezmę klucze do regulacji i sami potestujecie. Teraz trzeba pomyśleć jak ulepszyć przód
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
My tu gadu, gadu a ślimaki HYC :-)
Zmieniłem oliwę w przednim zawieszeniu na 20W IPONE, wlaliśmy jej więcej o 2 cm w stosunku do normy z serwisówki. Dzisiaj faktyczna próba. Przejechałem ok 170 km. Trochę zimno jeszcze i oponki się nie kleją, ale zmiana jest. Czy na lepsze? Hmmm... Dla mnie to tak jak z nartami, jeżeli zostajesz za sprzętem w skręcie to wywozi cię jak chce. Tu jest tak samo. Jeżeli pozwolisz żeby moto samo jechało to średnio to wychodzi, ale jeżeli chwyciłeś byka za rogi i go trzymasz to jest elegancko :-)
Mi chyba to pasuje....W końcu czuję w rękach że jadę :-) Napiszę coś więcej po kolejnych próbach :-)
Zmieniłem oliwę w przednim zawieszeniu na 20W IPONE, wlaliśmy jej więcej o 2 cm w stosunku do normy z serwisówki. Dzisiaj faktyczna próba. Przejechałem ok 170 km. Trochę zimno jeszcze i oponki się nie kleją, ale zmiana jest. Czy na lepsze? Hmmm... Dla mnie to tak jak z nartami, jeżeli zostajesz za sprzętem w skręcie to wywozi cię jak chce. Tu jest tak samo. Jeżeli pozwolisz żeby moto samo jechało to średnio to wychodzi, ale jeżeli chwyciłeś byka za rogi i go trzymasz to jest elegancko :-)
Mi chyba to pasuje....W końcu czuję w rękach że jadę :-) Napiszę coś więcej po kolejnych próbach :-)