Naklejki VN na samochód 21 wzorów !!!
- Słodki
- Miejscowość: Będzin
- Motocykl: "SPARTAN" 1700
- VROC: 0
PolecamKermit pisze:Dziękuję Wszystkim za zainteresowanie i chęć pomocy dla dzieciaków.
Do tej pory dzięki Wam mamy 123zł - a wiem że to nie koniec
Naklejek jest jeszcze sporo, więc do dzieła, nie muszą być na samochód, można przyklejać gdzie chcecie
Dziś wysyłam pierwszą partię.
Zamawiajcie dalej
Nie ważne dokąd
Ważne że jeden ślad za tobą
Ważne że jeden ślad za tobą
- Kermit
- Miejscowość: Poręba k. Zawiercia
- Motocykl: VN 2000
- VROC: 36601
Gwoli przypomnienia, naklejki cały czas leżą i czekają - wystarczy dla wszystkich.
Na chwilę obecną mamy 233zł.
Skromnie przypominam się wszystkim, którzy otrzymali już naklejki a z powodu upałów, lub nawałnic zapomnieli pozostawić ślad dla dzieciaków.
Całej reszcie dziękuję za wsparcie pomysłu
Na chwilę obecną mamy 233zł.
Skromnie przypominam się wszystkim, którzy otrzymali już naklejki a z powodu upałów, lub nawałnic zapomnieli pozostawić ślad dla dzieciaków.
Całej reszcie dziękuję za wsparcie pomysłu
Wojtek
- Kermit
- Miejscowość: Poręba k. Zawiercia
- Motocykl: VN 2000
- VROC: 36601
Nieśmiało przypominam osobom, którym wysłałem naklejki a nie dokonali przelewu o zrobienie tego. Nadal zostaje jeszcze kilka osób które zapomniały. Oczywiście nie chodzi tu o nic innego jak o zasady, i symboliczną wpłatę na dzieciaki - przecież to nie dla mnie.
Całej reszcie jeszcze raz dzięki.
Naklejek jeszcze zostało od groma - podrzucę je przy okazji do CH w Wojkowicach, będzie można się "częstować"
Całej reszcie jeszcze raz dzięki.
Naklejek jeszcze zostało od groma - podrzucę je przy okazji do CH w Wojkowicach, będzie można się "częstować"
Wojtek