VN 800A - Łożysko przedniego koła
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
VN 800A - Łożysko przedniego koła
Siemka, szukam łożyska przedniego koła, na InterCars nie mogę liczyć, serwis Kawasaki we Wro nie raczył odpowiedzieć pozostaje Allegro. Tylko, że zazwyczaj jest napisane "łożysko VN 800" bez modelu i teraz moje pytanie czy łożyska w przednim kole VN800A i VN800B są takie same czy różnią się, bo podejrzewam że jednak są różne?
- Painkiller
-
- Miejscowość: Mosina
- Motocykl: Vulcan VN2000C ,,Bandzior,,
- VROC: 35561
Właściwa odpowiedź na Twoje pytanie różnią się ceną.
Odpowiedź uzupełniająca właśnie jestem po wymianie łożysk i jeśli pozwolisz to dam Ci radę na Allegro kupuj ozdoby, chromiki , światełka ale nie łożyska.
Części bezpośrednio mające wpływ na bezpieczeństwo Twoje i pasażera muszą być oryginalne. Sprawdzałem jakość aukcyjnych łożysk i jest katastrofalna a chinole nawet kartoniki zrobili jak NTN.
Tylko zakup u uczciwego sprzedawcy da Tobie spokojne nerwy. I nie jest ważne czy to będzie Ten czy Tamten sub dealer Kawasaki Ja oczywiście z racji koleżeństwa popieram zakupy u kolegów. Zawsze wiadomo komu mordę obić jak by coś
Odpowiedź uzupełniająca właśnie jestem po wymianie łożysk i jeśli pozwolisz to dam Ci radę na Allegro kupuj ozdoby, chromiki , światełka ale nie łożyska.
Części bezpośrednio mające wpływ na bezpieczeństwo Twoje i pasażera muszą być oryginalne. Sprawdzałem jakość aukcyjnych łożysk i jest katastrofalna a chinole nawet kartoniki zrobili jak NTN.
Tylko zakup u uczciwego sprzedawcy da Tobie spokojne nerwy. I nie jest ważne czy to będzie Ten czy Tamten sub dealer Kawasaki Ja oczywiście z racji koleżeństwa popieram zakupy u kolegów. Zawsze wiadomo komu mordę obić jak by coś
--
- Painkiller
- wooocash1
- Miejscowość: Andrychów
- Motocykl: Drifter 800
- VROC: 0
Demontujesz koło i spisujesz dane łożyska lub najlepiej wyciągasz łożyska i jedziesz do jakiegokolwiek sklepu który specjalizuje się w sprzedaży łożysk... W zeszłym roku wymieniałem łożyska w Drifciu i dostępne w sklepie od ręki było 7 łożysk z tego rozmiaru w rozrzucie od 7zł za chińczyka do 35zł za FAG czy SKF.... Kupiłem FAGy i po 14 tysiach jest ok... Oryginały do Kawy pewnie robi też któraś z w/w firm....Painkiller pisze:No i wszystko jasne. Najchętniej brał bym oryginalne części ale niestety nie mieszczą się w moim miesięcznym budżecie. Zatem albo kupię taniochę albo trzeba będzie poczekać z zakupem.
pozdrawiam
uk
uk