Obroty
Sprowadzony drugi Vulcan wersja USA i poszli do roboty
wczesniej wypozyczyli z Kawy oryginalny komputer i zaczęły się problemy bo wypisywał skoki obr. a pracował równo 580obr. i skok na 1100obr. wymiana wszystkich czujników zewnętrznych nic nie dała został tylko czujnik położenia wału i to on był problemem.
Moto składają i ma być dowiezione dziś po południu
wczesniej wypozyczyli z Kawy oryginalny komputer i zaczęły się problemy bo wypisywał skoki obr. a pracował równo 580obr. i skok na 1100obr. wymiana wszystkich czujników zewnętrznych nic nie dała został tylko czujnik położenia wału i to on był problemem.
Moto składają i ma być dowiezione dziś po południu
- kacmar
- Miejscowość: Zabrze
- Motocykl: VN900LT '08 , VN1700 Voyager
- VROC: 36367
I kolejne doświadczenie za "nami" - kto by pomyślał, że to będzie przyczyną.
Pozdrawiam Cię
VROC#36367
VROC#36367
-
- Miejscowość: STARGARD
- Motocykl: HD V-ROD MUSCLE
- VROC: 0
mój kolega poleciał kiedyś na rundke vn 900, dzwoni do mnie ze zapalila się lampka FI i ze motocykl nie odpala, konsultacja z mechanikiem, diagnoza modul wtrysku do wymiany, mechanik osobiście chciał motocykl z trasy zwieść i zamawiac modul, ( nawet juz się z naszym duszkiem dogadałem ze kolesia zwiezie swoja przyczepka) zanim jednak tak się stało kolega podmienil aku od yamahy kolegi z którym był na trasie, okazało się ze motocykl odpalil bez problemu, w najbliższym sklepie kupil nowe aku i smiga do dzisiaj, a dam sobie reke obciac ze mechanik wymienil by mu modul i na kase niezla naciagnall. takie czasy, Jepi pewnie ciebie to tez trochę kasy i nerwow kosztowalo, dobrze ze już jest ok, szerokości i lewa w góre