Dzień dobry
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
Piotr_Classic pisze:co!!! ja nie przyjadę, ja !jaco pisze:Mo ja z Dzidzią też pijemy to wasze zdrówko i do zobaczenia z niektórymi jutro
[ Dodano: Sob Paź 23, 2010 ]a jak będzie po włosku "lulajże Sauruni......."Dzidzia pisze:do zobaczenia w Harendzie, śpij i śnij
powiem szczerze że "cazzo non mi ricordo"
Hmmmmm co to może znaczyć :evil:
[ Dodano: Sob Paź 23, 2010 ]
Piotrze "Klubowe" tam jest wszystko polecam do poduchyPiotr_Classic pisze:jaco...... nie znam ale chętnie się nauczę i podporządkuję
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Tak się jakoś złożyło dzięki imprezce u brata, polecamy się na przyszłość miło było z wami zwiedzać Łódź nocąoktogon pisze:Wolna to tylko z nazwy była Raniutko do Łodzi śmigaliśmy, a wieczorkiem całkiem ładna imprezka nam wyszła, dzięki Aga i Grześ za spotkaniePapaj pisze:Okto a co Ty tak wcześnie ? a wolna sobota to nie obowiązuje już ?
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
dobry;
ale nie dzień - przespałem 12 godzin, ciągle mi się chce spać, łeb mnie nap... boli, zmarzłem jak ...., na tych mazurach mają dziwną manię nie grzania w hotelach - jestem wściekły i chętnie bym komuś wpier.... opowiedział.
do dupy z taką robotą
ale nie dzień - przespałem 12 godzin, ciągle mi się chce spać, łeb mnie nap... boli, zmarzłem jak ...., na tych mazurach mają dziwną manię nie grzania w hotelach - jestem wściekły i chętnie bym komuś wpier.... opowiedział.
do dupy z taką robotą
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
o jak miło rodzinnie sie zrobiło. Cześć Badger, nie ma to jak na podkarpaciu.Wysłany: Dzisiaj 7:28
dobry;
do dupy z taką robotą
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438