światła kierunkowskazów
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Kawasaki Vulcan vn2000
- VROC: 0
światła kierunkowskazów
Witam. W poniedziałek odebrałem vn2000 i jestem na etapie przygotowań do przeglądu. Sprawa pierwsza-jak zrobić by nie świeciły przednie kierunki, a druga to światło pozycyjne (ja w dragu dodałem lampkę) ma ktoś inny pomysł. Bym zapomniał co macie wpisane w dowodzie ( Pełną nazwę)? Z góry dzięki za odpowiedzi.
- Zeus
- Miejscowość: ZIELONA GÓRA
- Motocykl: VN 2000 LT "White Devil"
- VROC: 33589
Możesz dołożyć żarówkę postojową do przedniego reflektora. Od tyłu w odbłyśniku powinno być zaznaczone miejsce gdzie wywiercić otwór.
Z wtyczek od kierunkowskazów odcinasz kable , które idą na postój w kierunkach i podłączasz jeden z nich do oprawki na postój. Masę możesz podłączyć po śrubę w obudowie lampy
Z wtyczek od kierunkowskazów odcinasz kable , które idą na postój w kierunkach i podłączasz jeden z nich do oprawki na postój. Masę możesz podłączyć po śrubę w obudowie lampy
Jachudy, pytanie czy warto robić te przeróbki, nie spotkałem sie jeszcze aby komuś zabrali dowód przez to że swiecą mu kierunkowskazy czały czas... większość stacji diagnostycznych przymknie na to oko...
co do nazwy w dowodzie to wpisują chybą taką nazwe jak masz na umowie lub na poprzednim dowodzie - generalnie nie ma to żadnego znaczenia. Kumpel miał w dowód wbite Suzuki Marauder 800 a okazało się ze to poj. 400ccm3
co do nazwy w dowodzie to wpisują chybą taką nazwe jak masz na umowie lub na poprzednim dowodzie - generalnie nie ma to żadnego znaczenia. Kumpel miał w dowód wbite Suzuki Marauder 800 a okazało się ze to poj. 400ccm3
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Kawasaki Vulcan vn2000
- VROC: 0
Dzieki Gucio, jutro sprawdze czy zadziala. Musze jeszcze przemienic wyciszacze z draga ( ciekawe czy beda pasowac) i doczepie pozycje z roweru dziecka. Ostatnio dalem moto do goscia i zalatwil wszystko, tylko po co te koszty trzeba zaczac samemu dzialac. Mam tablice do srody wiec moze sie uda, Pozdrawiam.