Co zrobiłem dzisiaj przy swoim motocyklu !!
Ok to ja się też pochwalę
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/57e ... 877e0.html
Wymiana opon, wymiana przełącznika lightbarów. Można już
-
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: VN 800 Classic był, jest NOMAD 1500
- VROC: 36925
Madkaz pisze:Ok to ja się też pochwalę
Odebrałem moto z serwisu. Moto gotowe do sezonu:
- wymieniona przednia opona,
- wymieniony olej,
- płyn hamulcowy,
- regulacja pasa
Tylko smigać i szykować kasę na łożysko główki ramy i tylną oponę,
" Spieszmy się cieszyć z okrągłej opony, tak szybko się zdzierahttp://www.vulcaneria.pl/templates/bLock/image ... /icon6.gif...."
- wymieniona przednia opona,
- wymieniony olej,
- płyn hamulcowy,
- regulacja pasa
Tylko smigać i szykować kasę na łożysko główki ramy i tylną oponę,
" Spieszmy się cieszyć z okrągłej opony, tak szybko się zdzierahttp://www.vulcaneria.pl/templates/bLock/image ... /icon6.gif...."
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Wykonanie solidne. Skawy mają być ze skóry nie z dwoiny. Są wzmocnione od środka tworzywem a tył dodatkowo twardym plastikiem, co pozwoliło przykręcić bezpośrednio do stelaża. Plus - zamykane na kluczyk i zamknięcie wygląda na solidne (pomijając odpoerność zamka). Minus - do każdej sakwy oddzielny kluczyk.Mati8921 pisze:MaciekSz jak ich wykonanie i czy jesteś zadowolony z zakupu?? Zamierzam kupić takie same.MaciekSz pisze:Założyłem sakwy AFYON zamiast cudownych wynalazków z głośnikami
O trwałości porozmawiamy za rok - motocykl i osprzęt użytkuję intensywnie w każdych warunkach, więc ten aspekt szybko zostanie zweryfikowany... To duża sakwa, a na VN2000 wygląda tak
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
A ja dzis cale dlugie przedpoludnie poszukiwalem z kolega, co mi tak napier..la podzczas jazdy z przodu motocylka, "cos" wpadalo w taki rezonans, ze krew mnie zalewala, polowa moto rozebrana...i nic. Wreszcie odkrylismy to "cos", jedna z tych dziwnych srub z dluga "glowka" mocujaca lampe w "lokomotywie" , na blaszce w ktora sie ja wkreca gwint poszedl sie je..c niestety, i byla luzna, nieprawdopodobne jak dawala czadu, gdybym sam nie widzial, to bym nie uwierzyl, ze taka "duperela" moze dawac taki rezonans...
i ta cisza juz po...normalnie bajka, tylko mruczace V&H...
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
Krasnalku, jak by dalej napierda...ło to musisz podkleić przednią obudowę lampy-miałem to u siebie. Pomogła taśma dwustronna w ramce lampy :-)Krasnal pisze:A ja dzis cale dlugie przedpoludnie poszukiwalem z kolega, co mi tak napier..la podzczas jazdy z przodu motocylka, "cos" wpadalo w taki rezonans, ze krew mnie zalewala, polowa moto rozebrana...i nic. Wreszcie odkrylismy to "cos", jedna z tych dziwnych srub z dluga "glowka" mocujaca lampe w "lokomotywie" , na blaszce w ktora sie ja wkreca gwint poszedl sie je..c niestety, i byla luzna, nieprawdopodobne jak dawala czadu, gdybym sam nie widzial, to bym nie uwierzyl, ze taka "duperela" moze dawac taki rezonans...
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
Dzieki wielkie Tokar, bede pamietal, ale jest OKTokar pisze:Krasnalku, jak by dalej napierda...ło to musisz podkleić przednią obudowę lampy-miałem to u siebie. Pomogła taśma dwustronna w ramce lampy :-)Krasnal pisze:A ja dzis cale dlugie przedpoludnie poszukiwalem z kolega, co mi tak napier..la podzczas jazdy z przodu motocylka, "cos" wpadalo w taki rezonans, ze krew mnie zalewala, polowa moto rozebrana...i nic. Wreszcie odkrylismy to "cos", jedna z tych dziwnych srub z dluga "glowka" mocujaca lampe w "lokomotywie" , na blaszce w ktora sie ja wkreca gwint poszedl sie je..c niestety, i byla luzna, nieprawdopodobne jak dawala czadu, gdybym sam nie widzial, to bym nie uwierzyl, ze taka "duperela" moze dawac taki rezonans...
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
- ciecio
- Miejscowość: Gdańsk
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 900 Classic
- VROC: 36107
A mógłbyś powiedzieć jaki po prawej stronie masz odstęp sakwy od tłumika ?michaekk pisze:a ja zamontowałem sakwy z Chełmka
"Wojną zachwycają się tylko ci, którzy nigdy jej nie poznali" Erazm z Rotterdamu
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"