VN 2000 "wali" się w zakretach.

Awatar użytkownika
Kuba
Miejscowość: Legionowo
Motocykl: VN 750, VN 15, vn 900
VROC: 31422

Post autor: Kuba » śr lis 03, 2010

Andreas pisze:motocyklistą jestem raczej przeciętnym jak bym był lepszy pewnie teraz by w garazu stała zx10 a ja bym był na innym forum...
Z tak dyplomatycznym językiem jak byś rządził krajem bylibyśmy już na wojnie.
Dzisiaj jest pierwszym dniem reszty mojego życia.

Andreas
Miejscowość: Bydgoszcz
Motocykl: hd ultra electra limited 103 c &night rod
VROC: 0

Post autor: Andreas » śr lis 03, 2010

nie chcesz miec doświadczenia? czyli co nie chcesz motocyklami jezdzic czy co ? nie kumam

[ Dodano: Sro Lis 03, 2010 ]
Jestesmy na wojnie codziennie walczymy o życie...

Awatar użytkownika
Kuba
Miejscowość: Legionowo
Motocykl: VN 750, VN 15, vn 900
VROC: 31422

Post autor: Kuba » śr lis 03, 2010

Andreas pisze:nie chcesz miec doświadczenia? czyli co nie chcesz motocyklami jezdzic czy co ? nie kumam

A zając uciekł do lasu.
Dzisiaj jest pierwszym dniem reszty mojego życia.

Awatar użytkownika
Ja-jo
Miejscowość: Warszawa
Motocykl: VN750,GSF1200s
VROC: 33339

Post autor: Ja-jo » śr lis 03, 2010

Andreas pisze:
....i o krzyż...

Wyrażanie swojego zdania nie równa się chyba z ocenianiem innych, ale mogę się mylić.

A Baudolino jest przykładem że jak się chce to można zacząć od wszystkiego, a takie podejście do maszyny i własnych umiejętności powinno się zbierać i rozdawać każdemu kto wsiada na motonga.
Andreas pisze: wcale nie jestem najlepszym motocyklistą jestem raczej przeciętnym jak bym był lepszy pewnie teraz by w garazu stała zx10 a ja bym był na innym forum...
I z tego miejsca chciałem złożyć ci moje kondolencje żeś zmuszony być na tak marnym forum, ale wierze, głęboko wierze że będziesz dużo ćwiczył, przez co staniesz się lepszym i lepszym i w końcu wręcz doskonałym motocyklistą wówczas wśród salw i okrzyków radości, łamanych na pewno zgrzytami tych maluczkich zawistnych, w twym garażu zagości błyszczący plastik a ty w świetle reflektorów opuścisz nasze skromne progi wkraczając dumnie na forum prawdziwych meżczyznów co to potrafia na swych błyszczących maszynach a nie jakie tamtaramtam...
Zostanie po nas tylko kurz,
a może jeszcze...,
nie, może już.
VROC #33339

Andreas
Miejscowość: Bydgoszcz
Motocykl: hd ultra electra limited 103 c &night rod

Post autor: Andreas » śr lis 03, 2010

Ta gadaj zdów ple ple.

Awatar użytkownika
Thomas
Miejscowość: Chorzów, Bytom
Motocykl: VN 2000 Limited
VROC: 33040

Post autor: Thomas » śr lis 03, 2010

Ja tak czytam sobie te posty i myślę że dalekie jest to od forum, każdy ma swoje zdanie ale co po nie którzy gdyby spotkali się na piwie jeszcze gorzej przy flaszce to by się pozabijali, jak ktoś próbuje coś wytłumaczyć to się wymądrza, jak ktoś ma coś :?: to znowu coś innego nie pasuje :tube: dajcie na luz to jest forum a nie przedszkole :lol: takie jest moje zdanie.

A co do VN2000 prowadzi się go bardzo dobrze, jeżdżę od gówniarza różnymi dwukółkami i dlatego mam takie zdanie( znowu się znajdzie jakiś mądry który napisze że i ja się wymądrzam :mrgreen: )

Pozdrawiam wszystkich Vulkanowiczów :yeee: zamiast się kłócić to byście na moto poszli pośmigać :antlers: to pomaga...

Luzak

Post autor: Luzak » śr lis 03, 2010

Tomasz Limited pisze:Ja tak czytam sobie te posty i myślę że dalekie jest to od forum, każdy ma swoje zdanie ale co po nie którzy gdyby spotkali się na piwie jeszcze gorzej przy flaszce to by się pozabijali, jak ktoś próbuje coś wytłumaczyć to się wymądrza, jak ktoś ma coś :?: to znowu coś innego nie pasuje :tube: dajcie na luz to jest forum a nie przedszkole :lol: takie jest moje zdanie.

A co do VN2000 prowadzi się go bardzo dobrze, jeżdżę od gówniarza różnymi dwukółkami i dlatego mam takie zdanie( znowu się znajdzie jakiś mądry który napisze że i ja się wymądrzam :mrgreen: )

Pozdrawiam wszystkich Vulkanowiczów :yeee: zamiast się kłócić to byście na moto poszli pośmigać :antlers: to pomaga...
Tomasz, masz rację.
Dajcie już na luz, szkoda "oczów" marnować.
Każdy ma to co chce i robi z tym co mu się tylko zamarzy.
Ogłaszam rozejm.

Dulce nomen est pacis, res vero ipsa cum iucunda tum salutaris

Awatar użytkownika
Ja-jo

Post autor: Ja-jo » śr lis 03, 2010

mówi się na neutralny nie na luz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a ja sądzę że spotykając sie przy browarze będzei wszystko pięknie i radośnie a nie żadnych tam pozabijań czy innych zabaw ludowo-sztachetowych.

A co do tematu to też chciałem zabłysnąć nigdy na vn2000 nie siedziałem i nie mam pojęcia jak sie prowadzi
a może jeszcze...,
nie, może już.
VROC #33339

Awatar użytkownika
Dzidzia
Motocykl: VN800A

Post autor: Dzidzia » śr lis 03, 2010

Ja-jo pisze: A co do tematu to też chciałem zabłysnąć nigdy na vn2000 nie siedziałem i nie mam pojęcia jak sie prowadzi
to ja też przyłączam się do kolegi Jajo i chciałam powiedzieć że nigdy nie prowadziłam VN 2000 :wink: , jednynie VN800 A ale to chwilę i na parkingu ;)
Panowie wg mnie każdy ma trochę racji, tylko czasem ważny jest przekaz... nie ma co ;) rozejm to rozejm :ok: :ok: :ok:

VKC
Motocykl:

Post autor: VKC » śr lis 03, 2010

Zaczyna mnie wkurzać sytuacja w której jeden z drugim ciągle musi coś komuś udowadniać, Panowie Nowi Forumowicze, komu jest źle - prosimy się nie logować (...) a zanim zaczniecie wygłaszać teorię - jak jest proszę abyście zgłębili nie tylko kilka ostatnich tematów .

Zapraszam też na spotkania klubowe lub forumowe - dajcie się poznać ...

spieracie się już w dwóch tematach...

Na ponad 280 użytkowników do tej pory trafiło się chyba ze trzech którzy pozjadali wszystkie rozumy - pożegnaliśmy ich z ulgą...

Bawcie się dobrze i trzymajcie dystans żeby się nie przeszlifować...

Tomasz - widzę słuszne wnioski w Twoim poście napisanym o 16.57

Andreas - Ciebie podziwiam - za stalowe jaja które się nie marszczą przy zajebistych prędkościach .

a reszcie dziękuję za piękne słowa we wszelkich wymianach "ciosów" - bo jak zaczniecie robić tu FM to nie zdzierżymy tego i będą baty... :mrgreen:

:bicz:

Awatar użytkownika
MaciekSz
Miejscowość: Pruszków
Motocykl: BMW K1200LT
VROC: 32197

Post autor: MaciekSz » śr lis 03, 2010

Papaj pisze: ... za stalowe jaja które się nie marszczą przy zajebistych prędkościach .
:mrgreen: Papaj - po tym tekście temat należy uznać za zamknięty. Jeżeli ktoś po przeczytaniu go jeszcze ma ochotę dyskutować, to... naprawdę nic nie wyniósł.

Dla mnie właśnie określiłeś motocyklistę doskonałego i jesteś miszczem ciętej riposty. I pomyśleć, że są goście, którzy zamiast powiedzieć to jedno zdanie, całe książki wypisują :yeee:
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Obrazek

Awatar użytkownika
Abrams
Motocykl: VN2000 Limited '05
VROC: 29561

Post autor: Abrams » śr lis 03, 2010

Lecho69 pisze:
Baudolino pisze:
Lecho69 pisze:liczę, że będę miał okazję poznać Cię osobiście
Byłoby miło :)
Może jednak przyjedzieszz na Andrzejki ?? To tylko 350km a i trasa w dużej częsci jest całkiem dobra.

Pozdrawiam
Wciąż kombinuję, ale chyba swojej Dorotki nie namówię. Byłbym jedyny bez pary :sad: , no chyba, że bym córę zabrał :mrgreen:
Namawiaj, przecież Baudkowi się udało to i tobie musi...
VN2000 Limited '05 Special Polar Polish Winter Edition II 113KM

VROC #29561

Awatar użytkownika
Ja-jo

Post autor: Ja-jo » czw lis 04, 2010

Papaj pisze: bo jak zaczniecie robić tu FM to nie zdzierżymy tego i będą baty... :mrgreen:
...z "prochu" my powstali i w ten że się nie obracajmy :wink:
a może jeszcze...,
nie, może już.
VROC #33339

Awatar użytkownika
qla
Miejscowość: Poznań
Motocykl: jeszcze brak;(

Post autor: qla » czw lis 04, 2010

E tam, ja czytam FM, jak się połowę przyjmie za żart, to nawet da się czytać i pisać :)

Awatar użytkownika
centek
Miejscowość: Bełchatów
Motocykl: Honda Varadero
VROC: 31455

Post autor: centek » czw lis 04, 2010

Zamykam temacik, bo odbiegł zbyt daleko od meritum....

Apeluję o wzajemny szacunek i ważenie słów na Forum.

Zablokowany