Kogo witam, kogo goszę, kogo chmielem dziś ugoszczę
-
- Miejscowość: podlaskie Białystok
- Motocykl: w planach
- VROC: 0
Kogo witam, kogo goszę, kogo chmielem dziś ugoszczę
Witam szanowne grono wielbicieli jednośladów ze stalowymi rumakami w zaprzęgu.
Mam na imię Robert, nie mam 18 lat, nie wchodzę w świat motocykli z zamiarem pobicia rekordu prędkości. Naszła mnie ochota, aby dosiąść "stalowego rumaka" i z pełną kulturą, spokojem przemierzać nasze drogi "czując wiatr we włosach".
Przy okazji sprzedaży.zamiany swojego jednoślada (b.dobry rower) chciałbym nabyć motocykl. który wprowadzi mnie w Wasz świat.
Mam też cichą nadzieję, że nie zlinczujecie mnie za śmieszne, banalne pytania czy wpisy ale pomożecie w zakupie pierwszego motocykla oraz wspomożecie cennymi radami przy jakiś problemach.
Z góry serdecznie dziękuję.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Robert
Mam na imię Robert, nie mam 18 lat, nie wchodzę w świat motocykli z zamiarem pobicia rekordu prędkości. Naszła mnie ochota, aby dosiąść "stalowego rumaka" i z pełną kulturą, spokojem przemierzać nasze drogi "czując wiatr we włosach".
Przy okazji sprzedaży.zamiany swojego jednoślada (b.dobry rower) chciałbym nabyć motocykl. który wprowadzi mnie w Wasz świat.
Mam też cichą nadzieję, że nie zlinczujecie mnie za śmieszne, banalne pytania czy wpisy ale pomożecie w zakupie pierwszego motocykla oraz wspomożecie cennymi radami przy jakiś problemach.
Z góry serdecznie dziękuję.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Robert
- Kristof_if
- Miejscowość: Lubomia
- Motocykl: HD FLHTK103,Honda Transalp,Cx500,był VN 1500
- VROC: 37033
- Ryszard1962
- Miejscowość: Warszawa - Gocławek
- Motocykl: RS 1600 był Kawsaki VN 1500 NOMAD
- VROC: 37255