lektura motocyklowa
- Borys
- Miejscowość: Prostki k/ Ełku
- Motocykl: Kawasaki VN 800 Classic
- VROC: 0
lektura motocyklowa
Jest zima na Mazurach i tak sobie czytam... książkę "Motocyklista doskonały" Davida L.Hougha.
Bardzo ciekawy poradnik a może podręcznik nauki jazdy...w zeszłym sezonie 2015 jako "świerzak" miałem wypadek nie zmiesciłem sie w zakręcie...rozpoczynam pierwszy dział i czytam opisane zdarzenie dokładnie takie jak moje jakby autor był tego świadkiem....dlaczego nie przeczytałem tej ksiażki 2 lata temu ?
Polecam te lekture poczatkujacym motocyklistom..ja tez myslałem że umiem jeździć
Bardzo ciekawy poradnik a może podręcznik nauki jazdy...w zeszłym sezonie 2015 jako "świerzak" miałem wypadek nie zmiesciłem sie w zakręcie...rozpoczynam pierwszy dział i czytam opisane zdarzenie dokładnie takie jak moje jakby autor był tego świadkiem....dlaczego nie przeczytałem tej ksiażki 2 lata temu ?
Polecam te lekture poczatkujacym motocyklistom..ja tez myslałem że umiem jeździć
Borys - pozdrawiam.
- KAZEK
- Miejscowość: MIASTKO
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 900 Clasic
- VROC: 38041
Lektura
Pozdrawiam.
Polecam lekturę BIKES.... ...uważaj Chłopie James R Davis. Przypadkiem znalazłem link na Vulcaneri i oczywiście poczytałem. Ciekawe spostrzeżenia, uwagi, sytuacje warto poczytać. Gdzie mogę taką książkę zakupić. Podaj swój meill wyślę BIKES...
Mój adres meill. kodek7@wp.pl
Polecam lekturę BIKES.... ...uważaj Chłopie James R Davis. Przypadkiem znalazłem link na Vulcaneri i oczywiście poczytałem. Ciekawe spostrzeżenia, uwagi, sytuacje warto poczytać. Gdzie mogę taką książkę zakupić. Podaj swój meill wyślę BIKES...
- Borys
- Miejscowość: Prostki k/ Ełku
- Motocykl: Kawasaki VN 800 Classic
- VROC: 0
Re: Lektura
Swój mail wysłałem na Twój... dziekiKAZEK pisze:Pozdrawiam.
A książkę kupiłem w sieci sklepów "Empik"...
Borys - pozdrawiam.
A czy ja mógłbym także prosić? mail w profilu
edit:
Ups, ale jest tam niewidoczny no to robdk@poczta.onet.pl
edit:
Ups, ale jest tam niewidoczny no to robdk@poczta.onet.pl
POZDR robdk
Mój kanał Motogaraż robdk
Mój kanał Motogaraż robdk