tylnia opona
tylnia opona
witam jakiej marki tylną opone kupić aby się nie rozczarować opona średniej klasy
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2018 przez Hubert791, łącznie zmieniany 1 raz.
czarny
U mnie maxiss siedzi. Dwa sezony polatane....
Ostatnio zmieniony pt lut 02, 2018 przez robdk, łącznie zmieniany 1 raz.
POZDR robdk
Mój kanał Motogaraż robdk
Są dwie główne zasady... Przednia i tylna - ta sama marka i model zgrany (p-t). A druga rzecz: kupując znaną markę, np. Dunlop, Bridgestone, Pirelli, Michelin itp. masz zapewniony wysoki stopień bezpieczeństwa i przyjemność z jazdy. Zakup opon spoza Europy lub Japonii zawsze obarczony jest ryzykiem: gorsza konstrukcja, gorsze właściwości jezdne w różnych warunkach, słabsze surowce, a tego nawet cena nie rekompensuje.
tiaa ... Pirelli ma największe fabryki akurat w chinach i brazyli
a koreanskie hankooki (akurat nie motocyklowe) od dawana są na szczytach porównań, nexeny N’FERA RU1, są zakładane na 1 montaz porsche macan
chce przez to powiedzieć ze technologia w panstwach środka i sąsiednich juz dawno dogoniłą (a moze nawet przerosła) ue i usa ...
co do zakłądania tego samego modelu P/T - 100% zgoda. tak jest po prostu bezpieczniej.
a koreanskie hankooki (akurat nie motocyklowe) od dawana są na szczytach porównań, nexeny N’FERA RU1, są zakładane na 1 montaz porsche macan
chce przez to powiedzieć ze technologia w panstwach środka i sąsiednich juz dawno dogoniłą (a moze nawet przerosła) ue i usa ...
co do zakłądania tego samego modelu P/T - 100% zgoda. tak jest po prostu bezpieczniej.
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
- VROC: 0
Są jakieś badania na to że metz z przodu i metz z tyłu są bezpieczniejsze niż metz z tyłu a avon z przodu ? oczywiście F na front i R na rear - pewnie nie. Jakby poczytał testy, fora, opinie i wyciągnął z tego średnią to się okaże, że zajebisty model opony sprzed dwóch lat już jest do bo tenże producent wypuścił tegoroczną wersję która jest jeszcze bardziej zajebiaszcza ...do czasu wypuszczenia
Bier MAXXISA Classic latałem na tym średnia cena a daje poczucie jak durex
...chyba że na gwoździa się
Bier MAXXISA Classic latałem na tym średnia cena a daje poczucie jak durex
...chyba że na gwoździa się
Ostatnio zmieniony pt mar 02, 2018 przez Mayones, łącznie zmieniany 3 razy.
gumy moto projektuje się tak żeby bierznk przedniej odpowiednio rozpraszał wode przed tylnią, to raz, a dwa (i chyba ważniejsze) dobrze mieć gumy o takiej samej mieszance bo masz porównywaną przyczepność przedniej i tylnej opony np w winklach.
a co do maxxisa to świetne robi opony do offroadu (do aut i moto)
Jak Mayones, iCicik, ponownie potwierdzam, że maxxis dobrze trzyma... (mam komplet)
POZDR robdk
-
- Miejscowość: łódzkie
- Motocykl: brakuje
- VROC: 0