Lowering kit Vn900 custom
-
- Miejscowość: Chojnów
- Motocykl: Kawasaki vn 900
- VROC: 0
Lowering kit Vn900 custom
Witam czy orientuje sie ktos gdzie dostane zestaw do obniżenia tylnego zawieszenia (chodzi mi o wachacz posredni?Wiem ze ten temat przewinąl sie na forum juz dosc dawno temu i wtedy kolega zakupił taki zestaw na E-bay-u bodajże w USA .Osobiscie nigdy nic tam nie kupowałem i wolał bym kupic takie cudo u nas w Pl jessli bedzie to możliwe.proszr o wskazowki jak tkoś coś wie .POZDRO Lwg
- Zikanen
- Miejscowość: Gdańsk
- Motocykl: Vulcan 900 Custom
Kupiłem sobie coś takiego na ebaju parę tygodni temu. Jeszcze nie zamontowałem, ale przyszło szybko i bezboleśnie (bez jakiegokolwiek cła i Vat'u - amerykanie wysłali z deklaracją ceny 69 USD)
Tutaj zdjęcia: LINK
Tutaj link do ebaja:
Lowering KIT VN900 1"/2"
Zamontuję w gdańskim salonie Kawasaki, koszt montażu ok. 200 zł, max 3h roboty.
Tutaj instrukcja: Youtube Video
Nomen omen w salonie Kawasaki zostałem zdecydowanie ochrzaniony, podobno mają dostępny katalog akcesoriów do Kawasaki alternatywnych producentów, jak twierdzą u nich ta sama cena.
Tutaj zdjęcia: LINK
Tutaj link do ebaja:
Lowering KIT VN900 1"/2"
Zamontuję w gdańskim salonie Kawasaki, koszt montażu ok. 200 zł, max 3h roboty.
Tutaj instrukcja: Youtube Video
Nomen omen w salonie Kawasaki zostałem zdecydowanie ochrzaniony, podobno mają dostępny katalog akcesoriów do Kawasaki alternatywnych producentów, jak twierdzą u nich ta sama cena.
- Zikanen
- Miejscowość: Gdańsk
- Motocykl: Vulcan 900 Custom
Operacja udana, lowering kit 2"
lowering kit zamontowany, poniżej foto ... sorry za angielski, ale wysyłałem zdjęcia na zagramaniczne forum i tak zostanie.
Tak to wygląda w oryginale:
Tak po operacji:
Opis KITa : Link do forum
Tak to wygląda w oryginale:
Tak po operacji:
Opis KITa : Link do forum
Ostatnio zmieniony wt maja 15, 2018 przez Zikanen, łącznie zmieniany 1 raz.