Książka serwisowa Kawasaki Vulcan VN 750

kaczorsz
Miejscowość: Rzeszów
Motocykl: VULCAN VN 750
VROC: 0

Książka serwisowa Kawasaki Vulcan VN 750

Post autor: kaczorsz » wt gru 07, 2010

Witam mam prośbę jeśli ma ktoś ksiazke serwisowa do wersji USA to prosiłbym o wysłanie mi schematu elektroniki na meila kaczorsz@wp.pl, lub podanie strony gdzie moge go znaleźć. Lub może ktoś miał taki problem jak ja otóż nie zapala mi się lampa przednia (bezpieczniki sprawdzone), byłem pewny ze to przekażnik bo swiatło zapala sie po zaplonie zamówilem inny podłaczylem i kicha to samo dalej a jak mu tylko dam prąd z akumulatora na kabel który idzie z niego do lampy to lampa swieci do czasu gdy nie zgasze motocykla poxniej znów to samo więc to nie przekaźnik dlatego potrzebuje schematu skad idzie kabel do przekaznika czy z alternatora czy nie wiem skad jesli ktos ma taki schemat prosze o przeslanie go lub jesli ktos miał juz taki problem i wie jak go rozwiazac prosze o pomoc. Pozdrawiam.
Aha dodam ze to Vulcan z 92-go roku :):)

Awatar użytkownika
oktogon
Motocykl: BMW K1200RT
VROC: 31527

Post autor: oktogon » wt gru 07, 2010

Witaj w temacie 750 to sa tu specjaliści i zapewne pomoga, a tak swoja droga to zapraszam krajana do powitalni a potem to juz pójdzie z górki ;)
_____ VROC 31527 _____

Awatar użytkownika
Kuba
Miejscowość: Legionowo
Motocykl: VN 750, VN 15, vn 900
VROC: 31422

Post autor: Kuba » wt gru 07, 2010

Kolego tak jak napisał Oktogon marsz do powitalni a potem pogadamy.
Mam serwisówki chyba wszystkich roczników 750 razem 2400 stron.
Dzisiaj jest pierwszym dniem reszty mojego życia.

kaczorsz

Post autor: kaczorsz » wt gru 07, 2010

O tez witam krajanina dokładniej to jestem ze Strzyżowa ale od 3 lat mieszkam w Rzeszowie, A witam tez kolege z legionowa tam akurat byłem w wojsku przez rok hehe byłbym wdzięczny za skan schematu elektryki do mojego vulcana :):) bo tak to bedzie ciezko zaczac nowy sezon bez przedniego światla albo bede zmuszony przerobic lampe tak jak w wersji eutopejskiej ale wolałbym zostac przy orginalnym rozwiazaniu :)

Awatar użytkownika
centek
Miejscowość: Bełchatów
Motocykl: Honda Varadero
VROC: 31455

Post autor: centek » śr gru 08, 2010

polecam zmianę gniazda żarówki na wkręcaną i zamiast włącznika w stacyjce poprowadzić do "tuningowego" ściennego na baku :mrgreen: :mrgreen:

kaczorsz

Post autor: kaczorsz » czw gru 09, 2010

Co do gniazda żarówki Centek to raczej zostane przy zwykłych H4-rkach a co do włacznika to taki tez mam plan jesli nie rozwiaze tego inaczej przerobie tak jak jest top w wersji europejskiej czyli za włacznikiem ale w sumie wolałbym pozostać przy orginala bo jak kiedys bede chciał sprzedać to kto ma pojecie to odrazu sie bedzie pytał czemu przerobiłem. Dlatego wolałbym pozostac przy orginalnym rozwiązaniu. A\le jesli nie bedzie wyjścia to na pewno przerobie na włacznik :):)

Awatar użytkownika
Kuba
Miejscowość: Legionowo
Motocykl: VN 750, VN 15, vn 900
VROC: 31422

Post autor: Kuba » czw gru 09, 2010

Kaczorsz poszło na PW.
Dzisiaj jest pierwszym dniem reszty mojego życia.

kaczorsz

Post autor: kaczorsz » pt gru 10, 2010

Dzięki Kuba mam nadzieje ze teraz juz będzie z górki :):)

ODPOWIEDZ