Takie coś może przydarzyć się ZDolnoślązakom na bardzo ruchliwej drodze we Wrocławiu
https://www.youtube.com/watch?v=FpdwVHMFh_M
Coś takiego przy centrum handlowym we Wrocławiu..
- Wielebny Bolo
- Miejscowość: Brzeg Dolny
- Motocykl: VN 2000 Parowóz
- VROC: 0
Coś takiego przy centrum handlowym we Wrocławiu..
Motor ma cię wszędzie zawieźć a nie zawieść wszędzie.
- Wielebny Bolo
- Miejscowość: Brzeg Dolny
- Motocykl: VN 2000 Parowóz
- VROC: 0
Re: Coś takiego przy centrum handlowym we Wrocławiu..
Wielebny Bolo pisze: ↑ndz kwie 14, 2019Takie coś może przydarzyć się ZDolnoślązakom na bardzo ruchliwej drodze we Wrocławiu
https://www.youtube.com/watch?v=FpdwVHMFh_M
Skączyło się "tylko" utratą przytomności. Karetka zabrała go już przytomnego, bez połamań.
Motor ma cię wszędzie zawieźć a nie zawieść wszędzie.
- artix
- Miejscowość: Inowrocław
- Motocykl: VN2k,VN1700 Vaquero,HD Electra
- VROC: 38561
Widziałem już ten filmik, chłop miał sporo szczęścia, przez chwilę był nieprzytomny, poza tym, że był poobijany, nic mu się nie stało, jak wynika z relacji osób lepiej poinformowanych. Masakrycznie to wyglądało, sytuacja nie do przewidzenia. Tu był niewielka prędkość, ciekawe jak się skończy spotkanie ze zwierzakiem podczas szybkiej jazdy w terenach zalesionych. Oglądałem takie vlogi internetowych speców od wszystkiego, 180km/godz z plecaczkiem i jeszcze się chłop cieszy że żyje. Bezgłowie normalnie.
jakiś czas temu po Lublinie biegały łosie.....
Ja mam na "koncie" sarnę, jelenia i łosia ( z większej zwierzyny). Łoś był najdroższy - ok. 6000 zł naprawa samochodu.
Ja bez skazy. Kolegę po spotkaniu z łosiem wycinali z samochodu i później 6 miesięcy w szpitalu. Jego samochód to zwykła osobówka. Ja walnąłem jeepem grand-cherokee. Łoś wyleciał mi zza przystanku w terenie zabudowanym.
Ja mam na "koncie" sarnę, jelenia i łosia ( z większej zwierzyny). Łoś był najdroższy - ok. 6000 zł naprawa samochodu.
Ja bez skazy. Kolegę po spotkaniu z łosiem wycinali z samochodu i później 6 miesięcy w szpitalu. Jego samochód to zwykła osobówka. Ja walnąłem jeepem grand-cherokee. Łoś wyleciał mi zza przystanku w terenie zabudowanym.