Fi otworów pod risery?
- SzyldziarzCom
- Miejscowość: Warszawa Wawer
- Motocykl: 800 Custom
Fi otworów pod risery?
Witam!!!
Kupiłem motocykl z nieoryginalnymi wysokimi riserami i T-bar'em.
Niewygodne to jak cholera (dla mojej osoby), więc zmieniam kierownicę.
I tu pytanie bo muszę zmienić też risery niestety nie zmierzyłem fi śrub mocowania do półki więc zapytam, może ktoś pamięta 10-12?
Będę wdzięczny za info.
Pozdrawiam Szyldziarz
Kupiłem motocykl z nieoryginalnymi wysokimi riserami i T-bar'em.
Niewygodne to jak cholera (dla mojej osoby), więc zmieniam kierownicę.
I tu pytanie bo muszę zmienić też risery niestety nie zmierzyłem fi śrub mocowania do półki więc zapytam, może ktoś pamięta 10-12?
Będę wdzięczny za info.
Pozdrawiam Szyldziarz
- Tex66
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: Kawasaki VN 2000 Lokomotywa
- VROC: 0
Re: Fi otworów pod risery?
Można było krótko odpowiedzieć fi10.
Znalezienie tego o co pytasz zajmuje w necie 1÷2 minuty.
Moja rada, pozyskać z netu serwisówkę/manual i katalog części OEM.
Znalezienie tego o co pytasz zajmuje w necie 1÷2 minuty.
Moja rada, pozyskać z netu serwisówkę/manual i katalog części OEM.
Tex66
- SzyldziarzCom
- Miejscowość: Warszawa Wawer
- Motocykl: 800 Custom
Dzięki i za info i za dobrą radę.
Tex66 Ty to w motocyklowych butach pójdziesz do nieba za cierpliwość
...mam na motocyklu gniazdo do zapalniczki, czy ktoś zatem wie gdzie można kupić motocyklową popielniczkę ?..
- Wielebny Bolo
- Miejscowość: Brzeg Dolny
- Motocykl: VN 2000 Parowóz
Z pakietem serwisówek pod pachą!!!!!
Motor ma cię wszędzie zawieźć a nie zawieść wszędzie.
- Tex66
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: Kawasaki VN 2000 Lokomotywa
Nie wiem czy tam „wysoko” będą przydatne ale według mnie tu na tym ziem padole są pomocne.
Ściągnięcie z netu interesującej serwisówki nic nie kosztuje, przetłumaczenie jej całej na język polski to trochę umiejętności i chęci. Podobnie z katalogiem części OEM.
Kiedy Szyldziarzowi odpowiadałem na to proste pytanie post miał około 20 otwarć i żadnej odpowiedzi. Mając już manual a w tym konkretnym przypadku katalog OEM mi odpowiedź wraz z załączeniem zdjęcia zajęła może ze 2 minuty, więc Koledze odpowiedziałem.
Ale może macie rację, że lepiej tylko przeczytać posty i się wylogować ja zwykły „czytacz”.
Ściągnięcie z netu interesującej serwisówki nic nie kosztuje, przetłumaczenie jej całej na język polski to trochę umiejętności i chęci. Podobnie z katalogiem części OEM.
Kiedy Szyldziarzowi odpowiadałem na to proste pytanie post miał około 20 otwarć i żadnej odpowiedzi. Mając już manual a w tym konkretnym przypadku katalog OEM mi odpowiedź wraz z załączeniem zdjęcia zajęła może ze 2 minuty, więc Koledze odpowiedziałem.
Ale może macie rację, że lepiej tylko przeczytać posty i się wylogować ja zwykły „czytacz”.
Tex66
- Wielebny Bolo
- Miejscowość: Brzeg Dolny
- Motocykl: VN 2000 Parowóz
No nie, Tex nie kryguj się jak Panienka. Robisz fest robotę i super. Dobrze że na forum jest choć jeden co wie co pisze.
Najczęściej są tak bzdurne porady i wpisy że ręce opadają. Mistrzostwo świata widziałem na forum skuterów Suzuki (naprawiałem jakąś tam 125) i gostek tak pisał o prostym "termiku" włączającym ssanie:
...komputer sam wie kiedy silnik ma odpowiednią temperaturę i wyłącza ssanie...
i tak prosta "hulajnoga" 125 została wyposażona w komputer, gdzie później nie jeden szukał oprogramowanie do niego
Najczęściej są tak bzdurne porady i wpisy że ręce opadają. Mistrzostwo świata widziałem na forum skuterów Suzuki (naprawiałem jakąś tam 125) i gostek tak pisał o prostym "termiku" włączającym ssanie:
...komputer sam wie kiedy silnik ma odpowiednią temperaturę i wyłącza ssanie...
i tak prosta "hulajnoga" 125 została wyposażona w komputer, gdzie później nie jeden szukał oprogramowanie do niego
Motor ma cię wszędzie zawieźć a nie zawieść wszędzie.