Ratunku śnieg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Baudolino
- Miejscowość: Kraków
- Motocykl: Lucynka
- VROC: 32426
Faktycznie zima jest super ...
Wracalem dzisiaj z Warszawy do Krakowa i widziałem takie cuda, bilans 4h jazdy: dwa spalone tiry, dwa rozwalone tiry, przynajmniej dwie osobówki w rowie (po tym jak staneliśmy w korku bo odkleszczali te tiry kilku gosci wpadło na pomysł ze pojadą poboczem pod prad,a tam pod sniegiem rów ) i trzy skasowane auta roznej masci.
Ja tam do zimy nic nie mam, ale przynajmniej dziś zima zalatwiła sobie przynajmniej 9ciu wrogów :/
Pozdrawiam
Wracalem dzisiaj z Warszawy do Krakowa i widziałem takie cuda, bilans 4h jazdy: dwa spalone tiry, dwa rozwalone tiry, przynajmniej dwie osobówki w rowie (po tym jak staneliśmy w korku bo odkleszczali te tiry kilku gosci wpadło na pomysł ze pojadą poboczem pod prad,a tam pod sniegiem rów ) i trzy skasowane auta roznej masci.
Ja tam do zimy nic nie mam, ale przynajmniej dziś zima zalatwiła sobie przynajmniej 9ciu wrogów :/
Pozdrawiam
-
- Miejscowość: Będzin
- Motocykl: VN 1500 Vinci,VN 2000 Deep Purple,VN 15 Ziuk
- VROC: 31802
Baudo przełożyłem dziś mój wyjazd do Białegostoku bo nie mogłem wyjechać z mojej dziury. Wyjeżdżam jutro. Myślę , że zrobię tę traskę w 10 godz. chociaż latem robię w 6. Zbicherku podnieś mi szlaban jak będę na miejscu.Baudolino pisze:Faktycznie zima jest super ...
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
U mnie w Elblągu też ciągle sypie... Póki nie muszę wracać do wawy to jest ok ale w poniedziałek lub wtorek będzie masakraAndrew pisze:Baudo przełożyłem dziś mój wyjazd do Białegostoku bo nie mogłem wyjechać z mojej dziury. Wyjeżdżam jutro. Myślę , że zrobię tę traskę w 10 godz. chociaż latem robię w 6. Zbicherku podnieś mi szlaban jak będę na miejscu.Baudolino pisze:Faktycznie zima jest super ...
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
Przesadzacie panowie,
ja dotarłem bez przeszkód, troche jazdy było, Belgia zasypana, Holandia troche, Niemcy "jak cie moge", oczywiscie nasze drogi przebiły wszystko...największy kocioł? takie stanie w koreczku zaraz za granicą(kiedyś), ponad dwie godziny na jakimś objeżdzie, ale rozmawiałem z Albertem który tam jechał pare godzin wczesniej, i jest to tam normą
generalnie lubie takie wyzwania...więc jestem i witam
ja dotarłem bez przeszkód, troche jazdy było, Belgia zasypana, Holandia troche, Niemcy "jak cie moge", oczywiscie nasze drogi przebiły wszystko...największy kocioł? takie stanie w koreczku zaraz za granicą(kiedyś), ponad dwie godziny na jakimś objeżdzie, ale rozmawiałem z Albertem który tam jechał pare godzin wczesniej, i jest to tam normą
Ostatnio zmieniony sob gru 18, 2010 przez Krasnal, łącznie zmieniany 1 raz.
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Witaj w polsceKrasnal pisze:Przesadzacie panowie,
ja dotarłem bez przeszkód, troche jazdy było, Belgia zasypana, Holandia troche, Niemcy "jak cie moge", oczywiscie nasze drogi przebiły wszystko...największy kociołtakie stanie w koreczku zaraz za granicą(kiedyś), ponad dwie godziny stania na jakimś objeżdzie, ale rozmawiałem z Albertem który tam jechał pare godzin wczesniej, i jest to tam normą
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Witaj Karasnal w Ojczyźnie.
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
siemka GregoryAbrams pisze:Witaj w polsceKrasnal pisze:Przesadzacie panowie,
ja dotarłem bez przeszkód, troche jazdy było, Belgia zasypana, Holandia troche, Niemcy "jak cie moge", oczywiscie nasze drogi przebiły wszystko...największy kociołtakie stanie w koreczku zaraz za granicą(kiedyś), ponad dwie godziny stania na jakimś objeżdzie, ale rozmawiałem z Albertem który tam jechał pare godzin wczesniej, i jest to tam normą
siemka Piotrze
Ostatnio zmieniony ndz gru 19, 2010 przez Krasnal, łącznie zmieniany 2 razy.
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
-
- Miejscowość: Świdnik
- Motocykl: VN 1700 VOYAGER
- VROC: 32896
Dzisiaj odkopałem a raczej drzwiami odsunąłem śniegu trochę i zajrzałem do potwora stojącego w pustym garażu 7 x 3.2 m
Nie mogłem się powstrzymać i odpaliłem, z 1 zaskoczył ale gasł kilka razy zanim nie załapał i chodził, śmierdzę spalinami ale pobyłem z maszyną trochę, muszę poprawić elektrykę bo na pozycyjnych świecą mi mijania a drogowego nie mam wcale, będzie co robić.
Nie mogłem się powstrzymać i odpaliłem, z 1 zaskoczył ale gasł kilka razy zanim nie załapał i chodził, śmierdzę spalinami ale pobyłem z maszyną trochę, muszę poprawić elektrykę bo na pozycyjnych świecą mi mijania a drogowego nie mam wcale, będzie co robić.