Gratów do tych motocykli jest jak na lekarstwo, a jak są to ceny po prostu są brane z sufitu. 700 zł za nowy kabelek.
Gołodupcem nie jestem, ale są pewne granice.
Więc zająłem się druciarstwem.
I gotowe
Koszt 7.50zł kabelek, trochę cyny, taśmy.
Szkoła druciarstwa, kabel AUX
Szkoła druciarstwa, kabel AUX
Live free or die
Komar, Romet, Ogar, WSK, ETZ250, CZ350, HAYABUSA, CBR1100, VN 1500 NOMAD, ST1300, VN1700 VOYAGER
Komar, Romet, Ogar, WSK, ETZ250, CZ350, HAYABUSA, CBR1100, VN 1500 NOMAD, ST1300, VN1700 VOYAGER
- Wielebny Bolo
- Miejscowość: Brzeg Dolny
- Motocykl: VN 2000 Parowóz
- VROC: 0
Re: Szkoła druciarstwa, kabel AUX
Polak potrafi
Ostatni na szybko musiałem zrobić wtyczkę mostek w instalacji WV. Do wtyczek i gniazdek są odpowiednie piny ale czas naglił więc bardzo dobrze w obudowie wtyczki jako zworki zadziałały ....spinacze biurowe + oczywiście taśma i trytrrytka.
Ostatni na szybko musiałem zrobić wtyczkę mostek w instalacji WV. Do wtyczek i gniazdek są odpowiednie piny ale czas naglił więc bardzo dobrze w obudowie wtyczki jako zworki zadziałały ....spinacze biurowe + oczywiście taśma i trytrrytka.
Motor ma cię wszędzie zawieźć a nie zawieść wszędzie.
Re: Szkoła druciarstwa, kabel AUX
Od wielu lat siedzę i dłubię lutując w technice audio. To taka druga pasja. I nie sposób było nie otrzeć się się o świat audiofilski z jego cenami Kabelki zwijane i zaplatane na kolanach dziewic przy blasku pełni księżyca za pierdylion złotych . Tak więc, te parę stów za drucik który sam zrobiłeś, może okazać się w pewnych kręgach ceną okazyjną
Sprawdź tylko czy scena w muzyce za bardzo nie przesuwa się w stronę siedzenia pasażera
Ważne aby przewód jaki użyłeś był dobrze ekranowany, co by nie łapał zakłóceń od zapłonu. Fajnie że dałeś radę.
A spinacz biurowy to genialny i wszechstronny wynalazek. Sam kiedyś z trasy wróciłem z padniętym przekaźnikiem pompy paliwa w Mondeo właśnie na zworce ze spinacza
Sprawdź tylko czy scena w muzyce za bardzo nie przesuwa się w stronę siedzenia pasażera
Ważne aby przewód jaki użyłeś był dobrze ekranowany, co by nie łapał zakłóceń od zapłonu. Fajnie że dałeś radę.
A spinacz biurowy to genialny i wszechstronny wynalazek. Sam kiedyś z trasy wróciłem z padniętym przekaźnikiem pompy paliwa w Mondeo właśnie na zworce ze spinacza
...mam na motocyklu gniazdo do zapalniczki, czy ktoś zatem wie gdzie można kupić motocyklową popielniczkę ?..