popatrzcie na idiote...
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
popatrzcie na idiote...
http://www.sadistic.pl/jazda-na-krawedzi-vt60338.htm
niestety wielu takich
niestety wielu takich
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
- Azachiel77
- Miejscowość: strzelce opolskie
- Motocykl: kawasaki vulcan VN 1500 classic
- VROC: 0
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
Też tak jeździłem. No może nie aż tak, bo na koło nigdy nie nauczyłem się stawiać....
I po kilku takich przejazdach sprzedałem plastika i kupiłem VN'a..... Plastiki są dla mądrych ludzi którzy panują nad manetką a nie dla takich nad którymi panuje manetka....
To nie jest takie proste....
I po kilku takich przejazdach sprzedałem plastika i kupiłem VN'a..... Plastiki są dla mądrych ludzi którzy panują nad manetką a nie dla takich nad którymi panuje manetka....
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...
Potem ludzie mówią że motocykliści to debile.., tak na serio to nie tylko sobie może taki pędziwiatr zrobić ale i przedewszystkim komuś a to już nie fajnie!czasami jak widzę takich kozaków to młosy dęba stają...są tory można sobie poszaleć. szkoda gadać
jak gówno nie umie pływać to mówi ,że woda jest rzadka
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
No nie wierzę na szlifierce ganiałeś??Andrzej pisze:Też tak jeździłem. No może nie aż tak, bo na koło nigdy nie nauczyłem się stawiać....
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
Sauro, abstrachujesz od układu odniesienia, że pozwolę sobie zacytować klasyka.... potrzebna była akcja społeczna, zbieranie podpisów itp. żeby nie uwalili planów budowy drogi dojazdowej do wawy omijającej Raszyn i Janki....SAURO pisze:Jestem za budową torów wyścigowych w każdym mieście wojewódzkim żeby tacy jak na tym filmie mieli gdzie bezpiecznie poszaleć. Bezpiecznie nie tylko dl takich jak on ale rownież dla innych uczestników ruchu.
Niestety, na razie równie dobrze możesz być za pokojem na bliskim wschodzie.... szanse porównywalne....
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
nawet jakby takie tory w Polsce powstały to by dojebali takie ceny, że stać by było wyłącznie nielicznych - efekt taki, że Ci co ganiają na kole po ulicach nadal by tak jeździli.SAURO pisze:Jestem za budową torów wyścigowych w każdym mieście wojewódzkim żeby tacy jak na tym filmie mieli gdzie bezpiecznie poszaleć. Bezpiecznie nie tylko dl takich jak on ale rownież dla innych uczestników ruchu.
Mamy przykład z Poznania, Kielc.
A tor w Lublinie mają właśnie zamknąć.
To już wolałbym zrobić coś na zasadzie zamkniętych ulic (w Warszawie Cargo, spalarnia, itp) - jeden czy dwa dni w tygodniu o określonej godzinie, przyjeżdża policja, zamyka jakiś odcinek drogi, wpuszczają "szaleńców" i hulaj dusza..... Oczywiście cały czas w zabezpieczeniu policja, ew. karetka i straż. Czysto, legalnie, bezpiecznie, wszyscy zadowoleni.
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Lecho
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: VN1600 Classic
- VROC: 32224
Miałem takie akcje (a w zasadzie nadal mam) na lotnisku w Białymstoku.Badger pisze:nawet jakby takie tory w Polsce powstały to by dojebali takie ceny, że stać by było wyłącznie nielicznych - efekt taki, że Ci co ganiają na kole po ulicach nadal by tak jeździli.SAURO pisze:Jestem za budową torów wyścigowych w każdym mieście wojewódzkim żeby tacy jak na tym filmie mieli gdzie bezpiecznie poszaleć. Bezpiecznie nie tylko dl takich jak on ale rownież dla innych uczestników ruchu.
Mamy przykład z Poznania, Kielc.
A tor w Lublinie mają właśnie zamknąć.
To już wolałbym zrobić coś na zasadzie zamkniętych ulic (w Warszawie Cargo, spalarnia, itp) - jeden czy dwa dni w tygodniu o określonej godzinie, przyjeżdża policja, zamyka jakiś odcinek drogi, wpuszczają "szaleńców" i hulaj dusza..... Oczywiście cały czas w zabezpieczeniu policja, ew. karetka i straż. Czysto, legalnie, bezpiecznie, wszyscy zadowoleni.
To trochę dłuższy temat.
Przez kilka niedzielnych nocy cała białostocka prewencja w pełnym uzbrojeniu próbowała towarzystwo spacyfikować i ..........
........ dupa
Prokurator na którymś tam posiedzeniu "komisji bezpieczne miasto" zdjął z nas odpowiedzialność za ewentualne wypadki palaczy gumy na naszym terenie (do tej chwili nie wiem, czy ma takie prawo, ale nikt nas się nie czepia), a miasto radykalnie obniżyło czynsz za ten teren, żebyśmy mieli za co sprzątać po tym bałaganie.
Po blokadach Lepera, była to moja druga lekcja niemocy naszej władzy w stosunku do "kupy"
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
ten człowiek jest nienormalny.
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
każdy lubi dać czasami czadu i zawalać ile dała fabryka ale jest rozsądek no i czaszka z zawartością czegoś co powinno w odróżnieniu do kiszonej kapysty myśleć!!! kolesie potrafią zapie...ać tak że na sam widok mrozi krew. . . worki czarne tez . . .niestety widziałem. . szlifierki w drobny mak. . bądzmy rozsądni . niestety mamy tylko jedno życie . .
jak gówno nie umie pływać to mówi ,że woda jest rzadka