Witam
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Dokladnie, stąd też mój wybóryamak24 pisze:Witaj w najlepszym towarzystwie
Gogle już mam
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Re: Witam
Zombie pisze:Na samą myśl, jak to będzie robi mi się gorąco, bo motocyklem o takiej wadze jeszcze nie jeździłem.
Witaj,
spokojnie, do największych ryzykantów na początku ujeżdżania vn nie należysz.
Masz już jakieś doświadczenie więc powoli i rozważnie do przodu. Będziesz mile zaskoczony.
Szerokości !
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
Witaj a mój szwagier nadal ma junaka i osssę
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
pozazdrościc! ale kiedyś jeszcze kupie Junaka fajne sprzety bo dało się go reperować młotkiem i przecinakiem tylko trzeba było mieć beczke oleju bo jak nie kapało to znaczyło że nie ma olejuDzidzia pisze:Witaj a mój szwagier nadal ma junaka i osssę
jak gówno nie umie pływać to mówi ,że woda jest rzadka
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Beczka oleju to mało. Do tego miliony ręcznie wycinanych uszczelek, iskrowniki od koparki (DET) i nigdy nie było wiadomo czy kopniak odda czy nie. Mnie kiedyś przewinął przez kierownicę. Ale sprężanie miał wtedy dobretomas pisze:pozazdrościc! ale kiedyś jeszcze kupie Junaka fajne sprzety bo dało się go reperować młotkiem i przecinakiem tylko trzeba było mieć beczke oleju bo jak nie kapało to znaczyło że nie ma olejuDzidzia pisze:Witaj a mój szwagier nadal ma junaka i osssę
Dziękuje za mile przyjęcie
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
miło wspominać ..miałem w nim cześci z poloneza,żuka, mercedesa i już sam nie pamietam z czego iskrownik mnie dobijał ale były dni że palił z pirwszego kopa łza się w oku kręci..pozdrawiamZombie pisze:Beczka oleju to mało. Do tego miliony ręcznie wycinanych uszczelek, iskrowniki od koparki (DET) i nigdy nie było wiadomo czy kopniak odda czy nie. Mnie kiedyś przewinął przez kierownicę. Ale sprężanie miał wtedy dobretomas pisze:pozazdrościc! ale kiedyś jeszcze kupie Junaka fajne sprzety bo dało się go reperować młotkiem i przecinakiem tylko trzeba było mieć beczke oleju bo jak nie kapało to znaczyło że nie ma olejuDzidzia pisze:Witaj a mój szwagier nadal ma junaka i osssę
Dziękuje za mile przyjęcie
szwagier lubuje się w starych motocyklach i pieści na lepiej niż oryginał... z młotem - nigdy nie podszedł by..tomas pisze:pozazdrościc! ale kiedyś jeszcze kupie Junaka fajne sprzety bo dało się go reperować młotkiem i przecinakiem tylko trzeba było mieć beczke oleju bo jak nie kapało to znaczyło że nie ma olejuDzidzia pisze:Witaj a mój szwagier nadal ma junaka i osssę
to była przenośnia chodzi o to że łatwo było wszystko zreperować prostymi środkami a i czasy były inne .. chciało się czymś jeździć .. jasne że teraz to są perełki i tylko pieścić szacunek dla szwagraDzidzia pisze:szwagier lubuje się w starych motocyklach i pieści na lepiej niż oryginał... z młotem - nigdy nie podszedł by..tomas pisze:pozazdrościc! ale kiedyś jeszcze kupie Junaka fajne sprzety bo dało się go reperować młotkiem i przecinakiem tylko trzeba było mieć beczke oleju bo jak nie kapało to znaczyło że nie ma olejuDzidzia pisze:Witaj a mój szwagier nadal ma junaka i osssę
ok - przekażę
kiedys wszytko było prostsze jak czytam posty co potrzeba początkującemu motocykliście to hm... motocykl to pestka no żaden wydatek to tylko malusi początek ... zresztą sama przez to przechodzę i ciągle coś mi niezbędne
kiedys wszytko było prostsze jak czytam posty co potrzeba początkującemu motocykliście to hm... motocykl to pestka no żaden wydatek to tylko malusi początek ... zresztą sama przez to przechodzę i ciągle coś mi niezbędne
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
Skoro tak mówisz. Witam w takim razie Ciebie - President Południa. Chociaż z drugiej strony na forum jest zarezerwowanych ponad 1000 osób, toż to roboty na parę dniAndrew pisze:Przywitać trzeba sie z każdym. A post świadczy o tym , że Hangaround dokładnie stosuje sie do poleceń sekretarza. I czyta.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy