I masz przekichane do końca życia bo szanse złapania są większe niż trafienie 6 w totolotkaRoy pisze:a wiecie że noc z tajką w Tajlandii kosztuje w przeliczeniu na złotówki całe 40 groszy?? Całą noc za paczkę chusteczek ;D
Hardcore dowcip
Cena wynika z kursu walutowego, dla nich to bardzo dużo piniendzy. Swoją drogą jeszcze trochę i nasz kraj czeka takie zjawisko, bo szerząca się bieda i ubóstwo w tym kraju do tego doprowadzi niedługo...Baudolino pisze:Smutne i przerażające....Roy pisze:a wiecie że noc z tajką w Tajlandii kosztuje w przeliczeniu na złotówki całe 40 groszy?? Całą noc za paczkę chusteczek ;D
http://demotywatory.pl/629758/Benedykt-XVIcokolwiek tylko bez nerwów.. troche luzu !
jak gówno nie umie pływać to mówi ,że woda jest rzadka
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
Rozmawiają trzy kobiety o penisach swoich facetów.
Pierwsza: Mój ma jak limuzyna, długi i daje komfort.
Druga: Mój ma jak Ferrari, pali gumę.
Trzecia: Mój ma jak Poloneza.
Jak to jak Poloneza pytają poprzednie?
Na co trzecia: Bez ssania nie ruszy.
Trzech facetów rozmawia o szparkach swoich kobiet.
Pierwszy: Moja ma jak Londyn, cały czas wilgotna.
Drugi: Moja ma jak Paryż, taka elegancka.
Trzeci: Moja ma jak Łomża.
To znaczy? Pytają kumple.
Trzeci odpowiada: No dziura, po prostu dziura
Pierwsza: Mój ma jak limuzyna, długi i daje komfort.
Druga: Mój ma jak Ferrari, pali gumę.
Trzecia: Mój ma jak Poloneza.
Jak to jak Poloneza pytają poprzednie?
Na co trzecia: Bez ssania nie ruszy.
Trzech facetów rozmawia o szparkach swoich kobiet.
Pierwszy: Moja ma jak Londyn, cały czas wilgotna.
Drugi: Moja ma jak Paryż, taka elegancka.
Trzeci: Moja ma jak Łomża.
To znaczy? Pytają kumple.
Trzeci odpowiada: No dziura, po prostu dziura
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Pewien facet został członkiem bardzo ekskluzywnego klubu nudystów.
Podczas pierwszej wizyty na plaży postanowił się trochę rozejrzeć.
Rozebrał się i poszedł na spacer. Po drodze zauważył rewelacyjną kobietę i momentalnie mu stanął. Kobieta to zauważyła podeszła i pyta:
- Wzywał mnie pan?
Facet na to:
- Nie, o co chodzi?
Kobieta uśmiechnęła się i mówi:
- Pewnie jest pan tu nowy. Tu jest taka zasada że jak komuś stanie to znaczy że mnie wzywał.
Nie bawiąc się w dalsze wyjaśnienia kobieta zrobiła gościowi loda. Facet uchachany idzie dalej myśli sobie, że warto by było saunę też zwiedzić. Tak więc wszedł do sauny usiadł sobie i pierdnął. Po chwili pojawił się wielki zarośnięty koleś i pyta:
- Wzywał mnie pan?
Facet na to:
- Nie, o co chodzi?
Zarośnięty koleś uśmiechnął się i mówi:
- Pewnie jest pan tu nowy. Tu jest taka zasada że jak ktoś pierdnie to znaczy że mnie wzywał.
Następnie nie bawiąc się w dalsze wyjaśnienia koleś wybzykał nowego członka klubu nudystów.
Obolały facet idzie do biura klubu gdzie wita go uśmiechnięta, naga recepcjonistka:
- Czym mogę służyć? Facet na to:
- Tu moja karta członkowska i klucz do szafki na ubrania. Możecie zatrzymać 500$ wpisowego.
Recepcjonistka na to:
- Ale jest pan tu dopiero od kilku godzin. Nawet nie poznał pan naszych wszystkich atrakcji!
- Słuchaj paniusiu mam 58 lat. Staje mi raz na miesiąc, ale pierdzę przynajmniej trzydzieści razy dziennie!
Podczas pierwszej wizyty na plaży postanowił się trochę rozejrzeć.
Rozebrał się i poszedł na spacer. Po drodze zauważył rewelacyjną kobietę i momentalnie mu stanął. Kobieta to zauważyła podeszła i pyta:
- Wzywał mnie pan?
Facet na to:
- Nie, o co chodzi?
Kobieta uśmiechnęła się i mówi:
- Pewnie jest pan tu nowy. Tu jest taka zasada że jak komuś stanie to znaczy że mnie wzywał.
Nie bawiąc się w dalsze wyjaśnienia kobieta zrobiła gościowi loda. Facet uchachany idzie dalej myśli sobie, że warto by było saunę też zwiedzić. Tak więc wszedł do sauny usiadł sobie i pierdnął. Po chwili pojawił się wielki zarośnięty koleś i pyta:
- Wzywał mnie pan?
Facet na to:
- Nie, o co chodzi?
Zarośnięty koleś uśmiechnął się i mówi:
- Pewnie jest pan tu nowy. Tu jest taka zasada że jak ktoś pierdnie to znaczy że mnie wzywał.
Następnie nie bawiąc się w dalsze wyjaśnienia koleś wybzykał nowego członka klubu nudystów.
Obolały facet idzie do biura klubu gdzie wita go uśmiechnięta, naga recepcjonistka:
- Czym mogę służyć? Facet na to:
- Tu moja karta członkowska i klucz do szafki na ubrania. Możecie zatrzymać 500$ wpisowego.
Recepcjonistka na to:
- Ale jest pan tu dopiero od kilku godzin. Nawet nie poznał pan naszych wszystkich atrakcji!
- Słuchaj paniusiu mam 58 lat. Staje mi raz na miesiąc, ale pierdzę przynajmniej trzydzieści razy dziennie!
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
- tato, ja już nigdy nie pójdę z Tobą na sanki!
- nie pier..., tylko ciągnij...
- nie pier..., tylko ciągnij...
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197