części z USA

Awatar użytkownika
bzq
Miejscowość: strzelce op.
Motocykl: VN15 SE
VROC: 0

części z USA

Post autor: bzq » pt sty 21, 2011

zaraz dostane pewnie opierdziel ze pytam o to w tym dziale ale jak mechanika to części...a części trzeba skąś wziąć...:)

Remontuje mojego VN15 i potrzebuje troche części:
uszczelki głowicy, cylindrów,łańcuchy rozrządu, pierścienie...itp.
Zastanawiam się nad kupieniem części w USA bo szczerze mówić jak napisałem do kawasaki.pl z pytaniem o części i mi odpisali że durny dekompesator kosztuje 560 zł a w USA niecałe 100 $ to ja dziekuje...oczywiści dochodzi transport i opłaty
dla przykładu www.cycle-parts.com napisali mi że za moje części policzą mi 45 dolców shipingu, oczywiście jest to kwota szacunkowa i dochodzi cło i VAT, bo nie zgodzą się wysłać tego jako "gift", moga tylko obniżyć mi rachunek o jakies 100 dolców
znowu jak napisałem do http://www.bikebandit.com/ to mi odpisali ze trzeba doliczyc 195 dolców...i to jest wszystko transport i wszystkie podatki.

Trochę jestem juz z tego głupi.
Co polecacie?
NIC

Awatar użytkownika
Abrams
Miejscowość: Warszawa
Motocykl: VN2000 Limited '05
VROC: 29561

Re: części z USA

Post autor: Abrams » pt sty 21, 2011

bzq pisze:zaraz dostane pewnie opierdziel ze pytam o to w tym dziale ale jak mechanika to części...a części trzeba skąś wziąć...:)

Remontuje mojego VN15 i potrzebuje troche części:
uszczelki głowicy, cylindrów,łańcuchy rozrządu, pierścienie...itp.
Zastanawiam się nad kupieniem części w USA bo szczerze mówić jak napisałem do kawasaki.pl z pytaniem o części i mi odpisali że durny dekompesator kosztuje 560 zł a w USA niecałe 100 $ to ja dziekuje...oczywiści dochodzi transport i opłaty
dla przykładu www.cycle-parts.com napisali mi że za moje części policzą mi 45 dolców shipingu, oczywiście jest to kwota szacunkowa i dochodzi cło i VAT, bo nie zgodzą się wysłać tego jako "gift", moga tylko obniżyć mi rachunek o jakies 100 dolców
znowu jak napisałem do http://www.bikebandit.com/ to mi odpisali ze trzeba doliczyc 195 dolców...i to jest wszystko transport i wszystkie podatki.

Trochę jestem juz z tego głupi.

Napisz albo zadzwoń do kawasaki na wiertniczej w wawie na hasło Vulcaneria mamy rabat...
Co polecacie?
\

Napisz albo zadzwoń do kawasaki na wiertniczej w wawie na hasło Vulcaneria mamy rabat...
Ostatnio zmieniony sob sty 22, 2011 przez Abrams, łącznie zmieniany 1 raz.
VN2000 Limited '05 Special Polar Polish Winter Edition II 113KM

VROC #29561

Awatar użytkownika
bzq
Miejscowość: strzelce op.
Motocykl: VN15 SE
VROC: 0

Post autor: bzq » pt sty 21, 2011

aaa dzięki spróbuje
ale nie liczę na wiele bo to właśnie do nich pisałem wcześniej i troche mnie zabili cenami...no ale zobaczymy jaki rabat będzie.
NIC

Awatar użytkownika
Arezy
Miejscowość: Wyszków
Motocykl: VULCAN 1600 Clasic A
VROC: 33134

Post autor: Arezy » pt sty 21, 2011

Sprawdź u nich tomek@motorfan.pl. Ja kupiłam cześć w niezłej cenie.
Jak podróżować to tylko na dwóch kołach o~`o , jak polować to tylko z aparatem [o]

ODPOWIEDZ