Nomad 1500
- SAURO
- Miejscowość: ZAMOŚĆ, CIECHANÓW, RZYM
- Motocykl: VN 1500 Nomad
- VROC: 30956
Nomad 1500
Robie tu temat żeby opisać historię doprowadzenia do porządku mojego Nomada
co by był ślad jak będę go kiedyś sprzedawał Mam nadzdieję że uda mi się to sensownie opisać i dorzucić parę fotek. We czwartek zaczynam od dokladnego sfotografowania motocykla i odprowadzenia do warsztatu mojego kolegi Michele Peroni który pomoże mi no wszystko doprowadzić do ładu. Cdn.... wkrótce
co by był ślad jak będę go kiedyś sprzedawał Mam nadzdieję że uda mi się to sensownie opisać i dorzucić parę fotek. We czwartek zaczynam od dokladnego sfotografowania motocykla i odprowadzenia do warsztatu mojego kolegi Michele Peroni który pomoże mi no wszystko doprowadzić do ładu. Cdn.... wkrótce
Ostatnio zmieniony pn sty 31, 2011 przez SAURO, łącznie zmieniany 1 raz.
BAWMY SIĘ W MOTOCYKLE A NIE POLITYKĘ
- MUKA
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Vn 1500 Classic tourer
- VROC: 0
No to jak będziesz miał już coś na oku to wrzuć foto. Ja też o tym myślałem w swoim.SAURO pisze:Gotowiec zdecydowanie. Uchwyt będzie tak zrobiony żeby można było zapiąć również skórzany kufer 70 litrów który mi został w spadku po 800-tceMUKA pisze:Twardy centralny będziesz robił, czy gotowiec?
Rodzina, Klub, Barwy, Honor.
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Sauro chętnie zapoznamy się z dokumentacją fotograficzną na bieżąco.
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- SAURO
- Miejscowość: ZAMOŚĆ, CIECHANÓW, RZYM
- Motocykl: VN 1500 Nomad
- VROC: 30956
Założyłem temat ale wyobraźcie sobie że nie mam czasu nic to dodać Skonczyło się na tym że zaprowadziłem motor do warsztatu i tyle....Przez moją nową pracę (cieszę się że ją znalazłem) nie mam czasu zająć się sprzętem . Ani fotek nie zrobiłem a nawet nie rozmawiałem jeszcze o demontażu i malowaniu. Qufq na razie tylko plany, plany a kiedy qufa ja mam to wszystko ogarnąć
BAWMY SIĘ W MOTOCYKLE A NIE POLITYKĘ