koncert Iron Maiden
- Steve
- Miejscowość: Siemianowice Śl
- Motocykl: vn 1600 classic
- VROC: 33192
koncert Iron Maiden
Witam.Czy któryś z kolegów przed wjazdem do Fijałkowa ma w planach Iron Maiden ?
Ostatnio zmieniony pt lut 04, 2011 przez Steve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
ja raczej nie, ale na pewno planuję kurs zakładania nowych tematów na forum i odpowiedniego ich nazywania
na wszelki wypadek pozwoliłem sobie tytuł już zmienić
na wszelki wypadek pozwoliłem sobie tytuł już zmienić
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
nie przepraszaj bo nie ma za co. To też nie jest błąd. Tylko pomyślmy co by było na forum jakby każdy nazwał swój temat "Pytanie"steve70 pisze:Najmocniej przepraszam za swój błąd.
Podobnie jest już w powitalni - prawie każdy pisze "Witam" a potem już się nie wie, czy się z nim witało czy nie.
Ja byłem na ironach w warszawie na torwarze po płycie The X-factor - koncert średnio mi się podobał. Chociaż miałem chyba jedyną okazję zobaczyć jak Edie się zaplątał w kable i wypieprzył na scenie.
pie.....lę, nie myję
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
Też się wybieram. Koncert jest na bemowie i faktycznie ostatnio na Metallice był kłopot z parkingiem. Mieszkańcy wynajęli straż miejską do pilnowania wjazdów na parkingi osiedlowe Moto zawsze można gdzieś wcisnąć, ale na zostawienie bez opieki to bym się raczej nie zdecydował....Tomasz Limited pisze:Tylko gdzie chcecie moto postawić, Stiv mnie już kusi od jakiegoś czasu ale to może być problem w takim dniu
Tak więc dla zainteresowanych może być otwarty parking "u Jędrka" na okęciu. Hala zamknięta i pilnowana, więc motorki jak najbardziej zabezpieczone plus dwa autka do dowozu koncertowiczów na koncert i z powrotem oraz nieograniczona ilość taksówek.
Jeżeli ktoś będzie chętny to zapraszam ....
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...