vn 900 przyspieszenie i predkośc max
vn 900 przyspieszenie i predkośc max
posiadacze vn 900 wypowiedzcie sie w tym temacie bo różne żródla roznie mowią
jedne ze 160 km/h inne ze 180km/h a przespieszenie raz 5,5 s a w innym miejscu 7,7
jedne ze 160 km/h inne ze 180km/h a przespieszenie raz 5,5 s a w innym miejscu 7,7
super, i niech służy tak jak do tej pory,
moja zona zachwycona jest 900tką
mowi ze to njaladniejszy motocykl jaki widziala
jak szukalem ogladalem rozne kolory ale ona mowi kup czarny i tak szczesliwie sie zlozylo ze znalazlem taki egzemplarz
na razie jest goly, sakw nie bede zakladal ale pewnie szybe bede musial, jednak daje ochrone przed zimnem przy naszym klimacie
boże jak mi sie chce juz jechac gdzies
moja zona zachwycona jest 900tką
mowi ze to njaladniejszy motocykl jaki widziala
jak szukalem ogladalem rozne kolory ale ona mowi kup czarny i tak szczesliwie sie zlozylo ze znalazlem taki egzemplarz
na razie jest goly, sakw nie bede zakladal ale pewnie szybe bede musial, jednak daje ochrone przed zimnem przy naszym klimacie
boże jak mi sie chce juz jechac gdzies
- MarKov
- Miejscowość: WARSZAWA
- Motocykl: VN 1700 CLASSIC TOURER
- VROC: 27362
trzy sezony i nic sie nie dzieje lanie do baku i wymiany serwisowe no moze jak by byla 2 tarcza z przodu to by bylo super a tak trzeba miec na uwadze ze czasmi moze metrow braknac co do predkosci to raz mi sie udalo 150 ale nie wiem jakie przeklamania ma licznik zapas jeszcze byl ale "0" przyjemnosci zreszta to nie typ moto do szybkiej jazdy
PS linka w oplocie stalowym troche podobno poprawia sprawe przedniego hamulca ale to na wiosne bedzie do sprawdzenia
pozdrowionka
PS linka w oplocie stalowym troche podobno poprawia sprawe przedniego hamulca ale to na wiosne bedzie do sprawdzenia
pozdrowionka
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Na swoim customie pojechałem maks 160 km/h na A1 pod Łodzią. Bez szyby i w pozycji "na pająka" wrażenia bezcenne. :-)
Przyspieszenia nie mierzyłem, ale Forestera Turbo VN nie objedzie, Cayenne też ;-).
Za to mina kobiet, kiedy w firmowej kuchni wielbicielowi "plastików" tłumaczę, że kupiłem klasyka, bo nic nikomu nie muszę udowadaniać - bezcenne :-)
Przyspieszenia nie mierzyłem, ale Forestera Turbo VN nie objedzie, Cayenne też ;-).
Za to mina kobiet, kiedy w firmowej kuchni wielbicielowi "plastików" tłumaczę, że kupiłem klasyka, bo nic nikomu nie muszę udowadaniać - bezcenne :-)
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
-
- Miejscowość: Szamotuły
- Motocykl: HD Electra Ultra Classic
- VROC: 0
KOledzy...
Mam takie pytanko - co prawda nie na temat prędkości maksymalnej, ale dotyczące 900 Classic. Czasem mi pasek śmiesznie zakwiczy, przypuszczam że może to mieć związek z niską temperaturą na dworze, bo jak go kupiłem to nie kwiczał - podobno można się tego wyzbyć smarując go mydłem. Czy znacie taką metodę? Byłbym wdzięczny za jakieś info w tym temacie, może jak mi będzie jeszcze kiedyś maszyna udawać prosiaka to go bezkrwawo zaszlachtuję Pozdrawiam szanowne grono i czekam na jakieś niusy.
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Re: KOledzy...
Są specjalne spreje do pasków wydłużające ich żywotność i poprawiające ich smarowanie. Proponuję zastosować a nie mydłomarekfg pisze:Mam takie pytanko - co prawda nie na temat prędkości maksymalnej, ale dotyczące 900 Classic. Czasem mi pasek śmiesznie zakwiczy, przypuszczam że może to mieć związek z niską temperaturą na dworze, bo jak go kupiłem to nie kwiczał - podobno można się tego wyzbyć smarując go mydłem. Czy znacie taką metodę? Byłbym wdzięczny za jakieś info w tym temacie, może jak mi będzie jeszcze kiedyś maszyna udawać prosiaka to go bezkrwawo zaszlachtuję Pozdrawiam szanowne grono i czekam na jakieś niusy.
-
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 900 Custom
- VROC: 31327
Odnośnie wspomnianego świszczenia rozpisywałem się trochę wcześniej. Od czasu do czasu mam dokładnie to samo. Za bardzo nie wysilałem się w rozbieraniu moto ażeby dokładnie sprawdzić to świszczenie. Ograniczyłem się jedynie do umycia pasa i ...przeszło. Dodam tylko że te objawy pojawiły się mi dwa razy. Raz kiedy przemierzałem piaszczystą drogę ( moto wręcz się zakopywało w piachu), innym razem chyba podczas deszczu.
Prośba o wyczerpujące dalsze informacje nt jak sobie radzicie z tymi objawami.
Prośba o wyczerpujące dalsze informacje nt jak sobie radzicie z tymi objawami.
マリウッシュ