niewielka ilośc gęstego oleju w obudowie filtra powietrza
niewielka ilośc gęstego oleju w obudowie filtra powietrza
jak w temacie
filtr suchy, na dole obudowy poniżej elementu filtrującego nieiwelka ilośc gęstego oleju albo smaru
pierwszy raz tam zajrzalem odkad mam ten motocykl wiec nie wiem czy to normalne czy coś niedobrego sie dzieje
filtr suchy, na dole obudowy poniżej elementu filtrującego nieiwelka ilośc gęstego oleju albo smaru
pierwszy raz tam zajrzalem odkad mam ten motocykl wiec nie wiem czy to normalne czy coś niedobrego sie dzieje
no juz mi palma odbija, nowy nabytek stoi a tu zima i mróz
chodze do garazu 17 razy dziennie( a mieszkam w bloku wiec musze kawalek isc)
zagladam pod pokrowiec, dotkne tu i tam, szmatka przejade, oko naciesze i wracam, zona mówi ze jeszcze w takim amoku mnie nie widziala
a mi sie chce jeździć juz
strasznie mi sie chce jeździć
wiosno czekamy na Ciebie
chodze do garazu 17 razy dziennie( a mieszkam w bloku wiec musze kawalek isc)
zagladam pod pokrowiec, dotkne tu i tam, szmatka przejade, oko naciesze i wracam, zona mówi ze jeszcze w takim amoku mnie nie widziala
a mi sie chce jeździć juz
strasznie mi sie chce jeździć
wiosno czekamy na Ciebie
- oktogon
- Miejscowość: Rzeszów
- Motocykl: BMW K1200RT
- VROC: 31527
jak go nie ma dużo to się nie ma czym stresować, ostatnio zmieniałem filtr w 900-tce i też było trochę oleju, nie potrafię obiektywnie powiedzieć czy dużo, ale olej zauwazyłm bo skapnał na posadzkę w garażu, i co śmieszniejsze, w momencie jak jeździł w sezonie nie było czegoś takiego, a jak stał w grazu niejeżdżony to olej się pojawił, obudowa filtra była ściągnięta, wszystko porozkręcane i wyczyszczone i się zobaczy , nie ma co panikować na zapas
_____ VROC 31527 _____
-
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Motocykl: hd ultra electra limited 103 c &night rod
- VROC: 0
u nas w bydzi tez solidnie napadało sniegu ze chyba na deske wyskocze, tydzień temu u nas było 8stopni na plusie i juz troche sprzetów jezdziło ja swojego odpaliłem po ponad dwu miesiącach ale na jezdzenie sie nie zdecydowałem, chyba sie starzeje ale czekam na perwsze słoneczne podrygi wiosny mam juz za soba jezdzenie w mrozie sniegu i deszczu ....