jeździełem dzisiaj ;-))))))
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
chyba nie!!!Albert pisze:jejku to ja w tym roku chyba ostatni wyprowadzę maszynę z garażu.
ja muszę czekać aż błoto wyschnie. Dziś kontrolowałem stan drogi do garażu i bez lawety nie mam szans na jazdę na moto
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Duszek
- Miejscowość: Niemcy
- Motocykl: GL 1500 I
- VROC: 32261
Eden, śmigają zapraszam jutro na 11,40 do Goleniowa stacja Orlen /stara/koło stadionu, lecimy na żeberka do Babigoszczy i dalej Międzyzdroje -> Dziwnów -> Pobierowo oraz inne klimatyEden pisze:no ja dzisiaj zgodnie z zapowiedzią zrobiłem porzadna runde 150km
i nawet nie zmarzłem mocno a przypominam ze mam golasa bez szyby
na trasie naliczyłem 12 motocyklistów, temperatura momentami byla + 13
zaliczyłem Gryfino ale w gryfinie WATAHA jeszcze chyba nie smiga bo w samym gryfinie nie spotkałem żadnego motocyklisty
aha no i zonka moja zrobiła ze mną jakies 50km, i nawet zadowolona jest, dziecko poszlo gdzies i nie wraca na noc wiec ...
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ... Andrzej Ch +
GG : 51000581
GG : 51000581
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Przyprowadziłem w końcu. Całe 5 km. Nie wiem jak jutro, ale w pon. do pracy :-)
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
-
- Miejscowość: Katowice
- Motocykl: Kawasaki VN 2000 Diablo Black
- VROC: 0
Radek_M zwolennik classica i okrągłej lampki, stwierdził że ta lampa wcale nie jest brzydka, w rzeczywistości podobno wygląda inaczej. No i podobały mu się Vance&Hines
Mam nadzieję że Radkowi spodobały się zamki, nigdy nie był na Jurze - teraz ma okazję nas odwiedzać, latem ma gdzie się zaszufladkować nad fajnym jeziorkiem.
Czy ktoś ma ochotę jutro (niedziela) jechać do Ojcowa na wycieczkę - zbieramy się pod zamkiem w Ogrodzieńcu o 11.30 i śmigamy na Pustynia Błędowska, Pieskową Skała , Ojców. Powrót ok. 16
Diablo
Mam nadzieję że Radkowi spodobały się zamki, nigdy nie był na Jurze - teraz ma okazję nas odwiedzać, latem ma gdzie się zaszufladkować nad fajnym jeziorkiem.
Czy ktoś ma ochotę jutro (niedziela) jechać do Ojcowa na wycieczkę - zbieramy się pod zamkiem w Ogrodzieńcu o 11.30 i śmigamy na Pustynia Błędowska, Pieskową Skała , Ojców. Powrót ok. 16
Diablo
My z Jacem wczoraj śmigaliśmy i dzisiaj będziemy
Faktycznie sezon można uznać za rozpoczęty pogoda cudo!!!
Badger może jakieś szybkie osuszanie drogi... może koledzy coś wymyślą
Faktycznie sezon można uznać za rozpoczęty pogoda cudo!!!
Badger może jakieś szybkie osuszanie drogi... może koledzy coś wymyślą
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
-
- Miejscowość: Katowice
- Motocykl: Kawasaki VN 2000 Diablo Black
- VROC: 0
Dzisiaj było chłodniej jak wczoraj, ale za to było bardzo dużo motocykli. W Ogrodzieńcu pod zamkiem cały plac był zastawiony motocyklami różnej maści. W Ojcowie również - nalot ludzi, bardzo dużo moto, drogi suche ale bardzo mało otwartych lokali. Od wtorku oziębienie, niestety w marcu jak w garncu, więc od pogody nie ma co wymagać. Gul pozimowy chęci jazdy na moto zaspokojony.
A wy jak tam, byliście gdzieś i jak było????
A wy jak tam, byliście gdzieś i jak było????