Jak?, jak? - bardzo prosto - W jak Wulkankazuhira pisze:A jak to pod Vulcana podciągniesz?
Co jest QFA???
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Chwała Adminowi - przeszczepił wpisy ze Statystyk do Hyde Parku
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- fitter
Steve - Vulcan pisze się przez "V" i jeszcze przez "c" - ale Wulkan już przez "W" i "k" - dbajmy o język ojczysty
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- fitter
No fakt - ale tylko dlatego, że to nie chopper tylko klasyk robiony na lata 60-70.Abrams pisze:EN,VN to Vulcany a W już nie pasuje
Gdyby nie to to by się go wcisnęło
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Vulcaneria zrzesza Vulcany W jest klasykiem, nakedem przynajmniej na ten moment nie ma miejsca dla niego wśród Vulcanów. Podobny dylemat mieliśmy z LT niby wygląd podobny ale on nie miał już w nazwie Vulcanafitter pisze:No fakt - ale tylko dlatego, że to nie chopper tylko klasyk robiony na lata 60-70.Abrams pisze:EN,VN to Vulcany a W już nie pasuje
Gdyby nie to to by się go wcisnęło
- fitter
Abrams - zdaję sobie z tego sprawę Ot po prostu se jaja robię i czekam na jakąś dowcipną ripostę ze strony innych forumowiczów. Ot mógłby sie Ja-jo w swój ulubiony sposób wypowiedzieć rozkładając wszystko na atomy...
Tak wiec easy - nie mam zamiaru nic wciskać na siłę
A tak OT, to ten W całkiem przyjemny, był na wystawie w stolicy. Akurat moto na codzienny dojazd do roboty.
Tak wiec easy - nie mam zamiaru nic wciskać na siłę
A tak OT, to ten W całkiem przyjemny, był na wystawie w stolicy. Akurat moto na codzienny dojazd do roboty.
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
- Lacik
- Miejscowość: Sosnowiec
- Motocykl: VN2000 Limited, FJR1300
- VROC: 33363
Jajo wspolczuje... ja wczoraj swoje lusterko rozwalilem.... udalo mi sie je poskladac ale nie wiem czy nie odfrunie na predkosciPiotr_Classic pisze:Może zdejmiesz szybę i jutro polecisz z jednym lusterkiem? może ktoś z innych właścicieli 500-tek ma na zbyciu takie lusterko i weźmie ze sobą na kongres a tam je zamontujemy??Ja-jo pisze: kurwa złamane lusterko i pęknięta szyba
Co o tym myślisz?
pozatym dzisiaj goblin zalozyl temat
http://vulcaneria.pl/viewtopic.php?t=1803 czy ktos ma lusterko do en 500
To teraz pytanie czy ktos ma dwa lusterka? Istnieje tez jeszcze jedno wyjscie.... jeden z was bedzie jezdzil bez, aby drugi mial komplet
Gorzej z ta szyba, bo lusterko to naszczscie nie jest drogie
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
Jutro jadę służbowo do Wilna - czy na puszkę osobową zarejestrowaną na ciężarowy muszę wykupić winietkę czy nie - bo już zgłupiałem.
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.