Filmiki
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Absolutnie, od politykowania jestem daleki... Po prostu stwierdziłem faktBaudolino pisze:Tak trochę pod naszą polityke pojechaleś... Taki miły zaczątek do awantury.Abrams pisze:A niektórzy potrafią latać Tupolewami i bezpiecznie nimi wylądować...
Lepiej nam jest bez przegadywania sie na temat politycznych prawd i klamstw
Pozdarwiam
- Baudolino
- Miejscowość: Kraków
- Motocykl: Lucynka
- VROC: 32426
A ja (bez urazy) jestem za tym żebys skasował tego posta. Nie dałbyś tego przykładu ladowania gdyby nie lądawanie w Smoleńsku. Wszyscy wiemy ze da się tym samolotem lądować, tak jak setkami inych samolotów. Podając ten link rozpoczynasz rozmkwę czy w Smoleńsku mogli wylądować i czy jest to wina pilotów. Po co Bedziemy filozofować, przegadywać się itd. Mieliśmy być dalecy od polityki i tego się trzymajmy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Abrams
Jakoś tylko ty tak zareagowałeś... Nie dałbym go gdybym go dziś w newsach nie dojrzał...Baudolino pisze:A ja (bez urazy) jestem za tym żebys skasował tego posta. Nie dałbyś tego przykładu ladowania gdyby nie lądawanie w Smoleńsku. Wszyscy wiemy ze da się tym samolotem lądować, tak jak setkami inych samolotów. Podając ten link rozpoczynasz rozmkwę czy w Smoleńsku mogli wylądować i czy jest to wina pilotów. Po co Bedziemy filozofować, przegadywać się itd. Mieliśmy być dalecy od polityki i tego się trzymajmy.
Pozdrawiam
Po prostu podziwiam kunszt pilotów lądujących niesprawną maszyną, znam wiele przypadków podobnych lądowań które zakończyły się gorzej i nie chodzi mi o naszą Tutkę
Ci mieli podobny problem ale im się nie udało tak jak tym w Rosji
http://www.youtube.com/watch?v=NeAKR3Ai ... re=related
Temu też się udało
http://www.youtube.com/watch?v=Sb_41ydR ... 250D62E4C1
Ostatnio zmieniony śr maja 04, 2011 przez Abrams, łącznie zmieniany 2 razy.
- Lecho
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: VN1600 Classic
- VROC: 32224
Dobrze policzone podwozie.
Kiedyś podczas szkolenia z zasłoniętą kabiną na Zlinie 42M, instruktor wyprowadził mnie na prostą do lądowania, kazał ustawić opadanie 2m/s i tak trzymać. Przyznam się, że gdy wysokościomierz minął 40m czułem się durnowato, ale teraz wiem że faktycznie można. Do samej ziemi nic nie widziałem i trzymałem te 2m/s nie robiąc nic więcej. Zlin przywalił w glebę, zrobił dwa kangury i spokojnie zatrzymał się na środku lotniska
Kiedyś podczas szkolenia z zasłoniętą kabiną na Zlinie 42M, instruktor wyprowadził mnie na prostą do lądowania, kazał ustawić opadanie 2m/s i tak trzymać. Przyznam się, że gdy wysokościomierz minął 40m czułem się durnowato, ale teraz wiem że faktycznie można. Do samej ziemi nic nie widziałem i trzymałem te 2m/s nie robiąc nic więcej. Zlin przywalił w glebę, zrobił dwa kangury i spokojnie zatrzymał się na środku lotniska
- Abrams
A Zliny tak potrafią po kangurzyć I powiem Ci że Z242L to bym sobie kiedyś z przyjemnością kupiłLecho pisze:Dobrze policzone podwozie.
To też ciekawie, ja kiedyś miałem taką "chmurkę" że do ziemi nic nie było widać i dopiero jak otworzyliśmy wywietrznik zobaczyliśmy że nam cała szyba zarosiła a my schodziliśmy do podstawy żeby z chmury się wydostać...
A tak przy okazji Andrzej skakał w wekend przy -22' na 4
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Mam nadzieję, że nie było
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Abrams
http://www.demotywacje.pl/?id=9509 Trochę się przejechał...
- Abrams
I egzorcyzmy http://www.demotywacje.pl/?id=9502