Weekend Made in Andrew
-
- Miejscowość: Będzin
- Motocykl: VN 1500 Vinci,VN 2000 Deep Purple,VN 15 Ziuk
- VROC: 31802
Weekend Made in Andrew
Właśnie sobie wymyśliłem spędzenie wolnego czasu w weekend. Sobota 05.06 godz 9 00 wyjazd i trasa
Katowice , Opole , Wrocław , Swidnica , Wałbrzych, Karpacz i okolice. Jakieś 350 km w jedną stronę. Powrót w niedzielę popołudniu. Powinno być fajnie. Jadę z żoną. Już postanowione. Czekam na odpowiedzi. Nawet spotkanie 15 minutowe na stacji benzynowej z którymś z Vulcaneiros mile widziane. Pogodę zapowiadają dobrą. Ale czad. Już się cieszę.
Katowice , Opole , Wrocław , Swidnica , Wałbrzych, Karpacz i okolice. Jakieś 350 km w jedną stronę. Powrót w niedzielę popołudniu. Powinno być fajnie. Jadę z żoną. Już postanowione. Czekam na odpowiedzi. Nawet spotkanie 15 minutowe na stacji benzynowej z którymś z Vulcaneiros mile widziane. Pogodę zapowiadają dobrą. Ale czad. Już się cieszę.
- Tiszo
- Miejscowość: Stary Dybów
- Motocykl: VN 2000
- VROC: 32243
Re: Weekend Made in Andrew
Traska fajna, troszkę zazdroszczę. Jak już wrócisz opowiesz jak było
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
A dasz radę jakąś mapkę zmontować??Andrew pisze:Jesteśmy z powrotem. Było super. Idę pod natrysk . Zaraz wrzucę fotki i opiszę wrażenia.
W ogóle myślę, że warto by może jakoś składować te mapy i wspominki w jednym miejscu.... jakieś archiwum wyjazdowe... może się kiedyś fajny zbiorek zrobić...
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...
-
- Miejscowość: Będzin
- Motocykl: VN 1500 Vinci,VN 2000 Deep Purple,VN 15 Ziuk
- VROC: 31802
Jutro dokładnie opiszę całą podróż . Powiem tylko , że objechaliśmy Kotlinę Kłodzką . Między innymi Kwaterę Goeringa oraz wodospady w Międzygórzu , Srebrną Górę z największą w Europie twierdzą na skale , podziemne fabryki w Walimiu oraz zamek Grodno w Zagórzu Śl. Chciałem jeszce zobaczyć zamek w Książu ale już nie starczyło czasu. Ogólnie zrobiliśmy 900 km przez dwa dni. Tyłek mnie boli. Żonę też. Ale ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni.
Tu jest parę fotek.
http://picasaweb.google.com/11532812219 ... linaKOdzka#
Tu jest parę fotek.
http://picasaweb.google.com/11532812219 ... linaKOdzka#