VN 2000 Szyba.
- Hubas
- Miejscowość: Dopiewo
- Motocykl: VN 2000 CLASSIC
- VROC: 33938
VN 2000 Szyba.
Witam,
Koledzy potrzebuję wysokość szyby do VN 2000 Classic od wcięcia na reflektor.
Z góry dzięki!
Pzdr.
Hubert
Koledzy potrzebuję wysokość szyby do VN 2000 Classic od wcięcia na reflektor.
Z góry dzięki!
Pzdr.
Hubert
- Lecho
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: VN1600 Classic
- VROC: 32224
To jak już się rozpędzisz do tych 120-130 to spróbuj się lekko unieść. Jak będzie lepiej to znaczy, że za długa, jak gorzej to za krótkaHubas pisze:Ja kupiłem dwa tygodnie temu w Kawasaki szybkę , oryginalną i u mnie od wcięcia ma 45 cm mam ją całkowicie podniesioną i przy 120 -130km/h chcę łeb urwać takie turbulencję! Teraz nie wiem czy to tak jest czy ona jest za mała. Mój wzrost to 194cm, na droge patrzę przez górną krawędź.
- Pees
- Miejscowość: Ruda Wielka
- Motocykl: EN 500 '92 A2 (czyli naprawdę '91)
- VROC: 0
Mało mam doświadczenia, ale w pierwszych dniach po zakupie mojej połówki, musiałem zwalniać przy ok. 80 km/h bo brakowało mi powietrza do oddychania choć łeb od wiatru urywało. Zmieniłem pochylenie szyby podejrzewając właśnie turbulencje. Jak ręką odjął.Hubas pisze:Ja kupiłem dwa tygodnie temu w Kawasaki szybkę , oryginalną i u mnie od wcięcia ma 45 cm mam ją całkowicie podniesioną i przy 120 -130km/h chcę łeb urwać takie turbulencję! Teraz nie wiem czy to tak jest czy ona jest za mała. Mój wzrost to 194cm, na droge patrzę przez górną krawędź.
- Thomas
- Miejscowość: Chorzów, Bytom
- Motocykl: VN 2000 Limited
- VROC: 33040
Wysyłasz im starą z mocowaniem i zrobią Ci nową jaką chcesz, większą czy mniejszą http://www.mgg.com.pl/Arezy pisze:A gdzie robiłeś szybę? Mam uszkodzoną i potrzebuję dorobić do uchwytu .
- Arezy
- Miejscowość: Wyszków
- Motocykl: VULCAN 1600 Clasic A
- VROC: 33134
Dzięki Thomas.Thomas pisze:Wysyłasz im starą z mocowaniem i zrobią Ci nową jaką chcesz, większą czy mniejszą http://www.mgg.com.pl/Arezy pisze:A gdzie robiłeś szybę? Mam uszkodzoną i potrzebuję dorobić do uchwytu .
Jak podróżować to tylko na dwóch kołach o~`o , jak polować to tylko z aparatem [o]
Spadliście mi chyba z nieba......... dzisiaj zobaczyłem, moja nowa szyba-oryginał ma jakieś "ciapki" tak jakby schodziła z niej jedna warstwa, trudno to nawet pod palcem wyczuć, a widać łaty które poschodziły. W miejscu gdzie nie ma tej warstwy, szyba jest matowa. Nie używałem wcześniej żadnej chemii na to, tylko szmatka i H2O. Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego tak się mogło stać i co z tym zrobić????Thomas pisze:Wysyłasz im starą z mocowaniem i zrobią Ci nową jaką chcesz, większą czy mniejszą http://www.mgg.com.pl/Arezy pisze:A gdzie robiłeś szybę? Mam uszkodzoną i potrzebuję dorobić do uchwytu .
Ile może kosztować dorobienie takiej szyby?
- Azachiel77
- Miejscowość: strzelce opolskie
- Motocykl: kawasaki vulcan VN 1500 classic
- VROC: 0